Úrsula Corberó juga en una altra Lliga. Juga a la lliga de les més grans. Des de fa un temps, la seva carrera fulgurant en la televisió i el cinema, especialment, des que interpreta Tòquio a La casa de papel, ha fet un salt exponencial i ha situat l'actriu catalana en l'Olimp de les intèrprets més seguides del món.

El seu Instagram fa miques els rècords, se la rifen en diferents sèries i té fans per tot el món gràcies a la seva emblemàtica lladre vestida de vermell amb màscara de Dalí. 

ursulolita 242358596 4417506694959764 8787036841141262057 n

Úrsula Corberó a 'La casa de papel' / @ursulolita

I ara, Corberó pot dir ben orgullosa que fins i tot l'han convidat en un dels late nights més famosos del planeta, el The Tonight Show de Jimmy Fallon. Tot un mèrit a l'abast de molt poca gent. Allà, l'actriu catalana ha deixat impressionats per la seva naturalitat, presència, sentit de l'humor, taules i un anglès de llibre.

Una entrevista amb el showman on Corberó s'ha deixat anar ("Oh, noi, això és increïble! Estic molt feliç de ser aquí. He vingut expressament des de Madrid... per què no?") i on després de rebre els elogis per part del presentador, ha explicat alguna sucosa anècdota viscuda en un avió, ni més ni menys que amb Madonna de protagonista.

ursula corbero fallon

ursula corbero fallon2

Úrsula Corberó, amb Jimmy Fallon a 'The tonight show' 

Corberó ha explicat com ha entomat el fenomen fan i quin li havia sorprès més. I ni més ni menys que ha parlat de la reina del pop. Fallon al·lucina i li pregunta com sap que Madonna és una gran fan d'ella i del seu paper a l'exitosa sèrie. I Corberó revela què li va passar en un avió, just després d'haver-se aixecat per anar un moment al lavabo.

"Estava a Los Angeles i viatjava de tornada cap a Madrid, amb escala cap a Londres. Quan vaig tornar al meu seient després d'anar al bany, vaig veure Madonna i va ser com: 'Què?'".

madonna 244616939 237236338376388 670779069463763181 n

Madonna / @madonna

"Vaig veure com Madonna es girava cap a mi, mantenint contacte visual i de sobte, posa la seva cama així, al meu seient, les seves Sneakers. I em diu: 'Hey! Hi!'. I a mi no em sortien les paraules. I em diu: 'Ho sento, només volia dir-te que sóc una gran fan teva, m'encanta 'La casa de papel' i Tokio és el meu personatge preferit"... Vaig intentar dir-li alguna cosa, però no vaig poder. Vaig començar a posar cares i ella em va preguntar: 'Estàs bé?'. I com no deia res em pregunta: 'Saps qui sóc?'. I al final vaig poder parlar i dir-li: 'Clar que sé qui ets! Ets la fotuda Madonna!".

ursula corbero fallon3

Pots veure l'entrevista sensacional al següent vídeo:

Jimmy Fallon, Madonna... això no hi ha qui ho aturi.