Fa més de deu anys que va acabar la història d'amor d'Harry Styles i Taylor Swift. Va ser un dels romanços més mediàtics. Van estar junts un any i eren perseguits per paparazzis a totes parts. La intensa relació va donar peu per a la composició de cançons de cada un com per exemple 'I knew you were trouble', que es va convertir en un gran èxit per a la cantant. Diversos anys després el vocalista britànic sembla que no ha oblidat l'artista i ho ha demostrat en ple concert cantant una de les cançons de la seva ex parella.

Harry Styles es va presentar a Londres, en el marc de la seva gira 'Love On Tour 2022′ i en meitat del seu concert, va felicitar l'aniversari a una fan present en el concert, cantant el tema '22' de l'artista nord-americana. En assabentar-se que una de les seves seguidores estava d'aniversari, no va dubtar a agregar polèmica amb la cançó de la seva exnòvia. Si hi ha una cosa que li agrada al britànic és fer és interactuar amb el seu públic i causar incansables crits dels seus fans. El cantant ho ha fet una altra vegada i ha generat enrenous en cantar la composició de Tylor Swift.

El romanç de la parella de cantants va ser fugaç però intens. Tan intens que avui, 10 anys després, encara queden records entre ells, com va demostrar el cantant durant el seu concert a Londres. Els artistes es van fer nuvis l'any 2012, quan ell tenia 18 anys i era part de 'One Direction' i ella amb 23 anys es trobava en plena producció del seu àlbum, 'Red'. Malgrat que el romanç va durar menys d'un any, es van deixar veure en reiterades ocasions pels carrers de Londres i Nova York sent el focus d'atenció de totes les càmeres i mostrant-se molt enamorats.

L'última vegada que se'ls va veure junts, anys després, va ser en el lliurament de premis dels Grammy 2021 quan l'autora de 'Love Story' es va convertir en la primera dona en guanyar l'estatueta a 'Millor Àlbum' per Folklore i ell va guanyar el podi en 'Millor interpretació musical' per la seva cançó 'Watermelon Sugar'. En aquesta oportunitat a ambdós músics se'ls va veure conversant molt somrients i animats. En general han mantingut una bona relació després de la seva separació. Fins i tot quan el britànic va rebre el Grammy a la Millor Interpretació Vocal Pop per Watermelon Sugar, Taylor Swift va ser qui més el va aplaudir.

Fa uns dies, Harry Styles va estrenar el seu nou àlbum "Harry's House", que ha estat un rotund èxit a tal punt que va trencar un impressionant rècord i va superar Taylor Swift. I és que el nou disc de l'exintegrant de 'One Direction' s'ha convertit, en la seva versió en vinil, en el qual més va vendre durant els seus primers tres dies després del seu debut, amb 146 mil còpies. Abans que 'Harry's House' fos el disc de vinil més venut en els primers tres dies després de la seva estrena, el rècord li pertanyia a Taylor Swift, qui segons la Billboard, havia aconseguit vendre 114 mil còpies en una setmana del seu disc 'Red'.