Va triomfar en la dècada dels 2.000 quan va sorgir 'Operación triunfo' i David Bustamante o David Bisbal es van colar en les llistes d'èxit, ell ho va fer amb un grup de música, que uns anys després va abandonar per provar sort en solitari, i no li ha anat res malament. Es tracta de 'El canto del loco' o més aviat de Dani Martín. Amb una extensa discografia a la seva esquena, ha venut més discos que David Bustamante, i les seves cançons aconsegueixen arribar a l'ànima. En elles s'ha sincerat sobre les seves pors, els seus somnis o els seus problemes. Una de les seves cançons està dedicada a la seva germana.

Dani Martín sempre s'ha sincerat amb els seus i mai no els ha ocultat res. Ara ho ha tornat a fer en una publicació d'Instagram després de comptar a 'El Hormiguero' que visita totes les setmanes un psiquiatre i presa medicació. La salut mental és més important del que ens pensem. Sempre ha romàs oculta per por de parlar d'ella. Anar a un psicòleg o psiquiatre sempre ha estat un tema tabú, fins que va arribar el confinament. Molts famosos i persones anònimes, especialment adolescents i joves han parlat obertament de la seva ansietat o depressió, entre altres casos.

L'atac de sinceritat de Dani Martín que aplaudeixen en xarxes

Dani Martín, als seus quaranta anys, es mostra més sincer que mai. Comença a valorar les coses que realment són importants. I encara que volgués tenir 28 anys per mantenir aquesta frescor, vol mostrar-se al natural. Ara es conforma amb una gira amb pocs concerts que amb molts.

El Dani Martín d'ara prefereix "fer el que em surti, el que senti en el moment", una cosa que està aplicant a un nou projecte que revela en el text. "Estic fent cançons, faré un disc, però no em ve de gust seguir cap cànon, ni apropar-me al so actual, ni fer 34 duets, ni treballar amb els productors de moda," compta.

Revela als seus seguidors els seus punts febles. "Jo no tinc un cos esculpit, mai no el tindré. Soc matusser fent coses de manetes. (...) Soc un nen petit en coses i m'enfado com a tal: quan m'enfado, em vaig al sofà dels enfadats com un nen de 6 anys i no menjo", revela.

I en aquesta arrencada de sinceritat revela que "estic medicat des de fa un any" i que continua anant a teràpia, "m'està ajudant molt", diu. Entre altres coses intenta superar la mort de la seva germana. De fet, revela que una part de la seva infantesa li va fer molt mal.

"Trobo a faltar la meva germana, als meus amics de la infantesa. Trobo a faltar sorprendre'm més per les coses".

I ha volgut deixar clar tot el que odia. "No m'agraden els aprofitats, els lladres, els rancorosos, orgullosos, victimistes... Em fa por la droga i m'agradaria que la gent apreciés més encara la veritat que la immediatesa (...). Quantes contradiccions, eh? Doncs aquest soc jo".

I ha parlat amb molta naturalitat explicant detalls sobre si mateix. "M'encanta ensenyar-vos com ronco, que no estar prim i menjar patates fregides si t'ho demana el cos és salut, que tinc grans, que soc insegur, que m'equivoco molt, que m'encanta el vi, que fer una gira de pocs concerts em fa més feliç que fer molts"

Una naturalitat amb què caldria utilitzar les xarxes socials, que qualifica de "creadors de monstres". "M'agrada més quan s'utilitzen de manera natural i mostrant veritat. Respecto l'ús que li dona cada un, però tinc la meva opinió", ha dit. "M'encanta, el dia que em veig maco, fer-me una foto de perfil per a Instagram," ha confessat poc abans d'afirmar que, malgrat això, no li agraden aquestes plataformes.

Molts famosos han aplaudit el seu text, com per exemple David Bustamante, unes paraules que s'han fet virals a les xarxes socials.