Gwyneth Paltrow i Brad Pitt són una de les parelles més icòniques dels anys 90. Els actors van iniciar la seva relació el 1994 i es van mantenir junts fins a 1997. I encara que tot això va passar fa molt, recentment la nord-americana va revelar que encara conserva un record molt curiós sobre aquella època. En aquell moment, l'actor tenia 31 anys i Paltrow en tenia 22. Encara que tal com l'actriu va assenyalar en diverses oportunitats, aquest es va tractar d'un "amor a segona vista", ja que inicialment el possible coqueteig entre els dos es va confondre amb amistat. Tanmateix, no tardaria gaire temps a sorgir la passió, i va ser quan els actors es van convertir en la parella ideal a nivell mundial. En ser més gran, el protagonista de 'Guerra Mundial Z' va voler anar més enllà i li va proposar matrimoni a l'actriu. Però, tan sols la idea li va espantar la també cantant, i per tant va obtenir una resposta clara sobre això.

Quin és el record que conserva Gwyneth de Pitt?

Fa poc, Goop, la marca d'estil de vida modern de Gwyneth Paltrow, va publicar un vídeo en el qual la intèrpret ha ensenyat el seu vestidor. Si ho observes, al seu interior guarda peces icòniques de moda, com uns 'Manolos' roses que es va posar quan va guanyar el Oscar per Shakespeare in Love el 1999, entre altres sabates que confessa guardar per a la seva filla, Apple. També mostra el seu mític vestit rosa dels Oscar de 2015; un disseny blanc que va portar durant el seu festeig amb Brad Pitt (un vestit camiser de màniga llarga i tall recte, de color blanc, amb botons en el centre, que pertany a Calvin Klein), però el que més va cridar l'atenció és que encara conserva el disseny amb què l'actor li va demanar matrimoni en els 90.

Parlem d'un disseny que l'actriu portava durant unes vacances a Itàlia que estava gaudint amb Pitt i que mai no l'havíem vist posat. Durant el material audiovisual explica que "aquest és el vestit que portava quan Brad em va proposar matrimoni, en realitat". Es tracta d'un vestit blanc amb estampat floral multicolor amb coll de volants i tancament de botonadura en la part davantera.

Per què va acabar la relació de Gwyneth Paltrow i Brad Pitt?

L'amor entre la parella es va acabar en 1997, i anys després ambdós van reconèixer que eren massa joves, encara que sempre han guardat afecte a la seva història. Sobre això, fa uns anys enrere l'actriu va trencar el silenci i va recordar que la seva ruptura es va donar un anys després que Pitt guanyés un Emmy i l'anomenés "l'amor de la seva vida" en el seu discurs. Gwyneth es va sincerar a Entertainment Tonight i va assegurar que "era tan nena. Jo en tenia 22 quan ens vam conèixer. I m'ha costat fins als 40 per treure'm el cap del cul. No estava a punt, i ja saps, era massa bo per a mi", confessava. El cert és que, encara que la seva relació va culminar fa molt temps enrere, ambdós es recorden amb molta estima.