Georgina Rodríguez és una de les persones més famoses del món, especialment per ser la dona d'un dels millors jugadors, Cristiano Ronaldo. L'empresària ha utilitzat aquesta fama per créixer en xarxes socials i convertir-se en tota una influencer, fins i tot ha arribat a tenir el seu propi reality. Tanmateix, aquesta exposició mediàtica és una arma de doble tall. En moltes ocasions ha hagut de bregar amb les crítiques.

En xarxes socials Georgina Rodríguez sempre mostra la seva millor versió. Moltes de les seves fotografies han patit retocs amb Photoshop o filtres. Prova d'això són les imatges que treuen a la llum els paparazzis quan la fotografien d'improvís. Aquestes últimes setmanes la mare d'Alana va estar de vacances a Mallorca juntament amb Cristiano Ronaldo i tots els seus fills. Un fotògraf la va captar en biquini poques setmanes després de donar a llum. Aquestes fotografies van veure la llum i va rebre moltes crítiques pel seu físic, una cosa que molts usuaris van denunciar i van catalogar de molt mal gust.

Georgina Rodríguez biquini
Georgina Rodríguez biquini

Georgina Rodríguez havia donat a llum recentment, i lògicament el seu cos, com el de qualsevol dona, havia experimentat una sèrie de canvis. Moltes dones la van defensar. Tanmateix, ara ha estat ella l'encarregada de tancar boques compartint un vídeo on se la pot veure lluint un tipus espectacular i amb molta seguretat.

Georgina Rodríguez calla boques amb la seva última fotografia en biquini

Després d'aquestes noves fotografies, Ivana, la seva germana, li va demostrar el seu suport amb un text a la publicació. "Preciosa la meva germana. Gràcies a totes les dones empàtiques i bones que li donen suport en aquest dur moment. No totes són capaces de posar-se a la pell d'una altra dona que ha viscut una cosa així. Està preciosa, és preciosa i serà encara més preciosa. Donin-li temps que acaba de parir!", deia Ivana.

La dona de Cristiano Ronaldo està afectada per les crítiques, però no deixa que això freni el seu estiu més familiar. Ha passat per un moment molt dur després de la pèrdua d'un dels seus fills i ara intenta recuperar-se amb aquestes luxoses vacances. Descansa d'una temporada esgotadora en companyia de la seva família.

Georgina Rodríguez dona l'esquena a les crítiques amb un vídeo on posa amb camisa, biquini i talons. Ha volgut ensenyar a càmera que està formidable, sense retocs. Ella se sent orgullosa del seu físic, i no necessita aprovació de ningú.

La publicació no ha tardat a fer-se viral. Novament els seus seguidors li han demostrat tot el seu suport amb més de 3 milions de likes i comentaris molt positius. "Brilla cada centímetre del teu ésser. Per dins, per fora", escriu en el post la seva germana Ivana.