Shakira va voler tornar amb Piqué en diverses ocasions, tanmateix el català havia liquidat la relació. Fa uns mesos que el futbolista hauria conegut una altra dona, una jove rossa de 20 anys. Aquesta persona l'hauria conegut gràcies al seu company Riqui Puig, amb qui surt habitualment de festa. La persona que respon a les inicials C.C li hauria demanat al futbolista una prova del seu amor, volia saber que aquesta història anava seriosament. El central del Barça no s'ho va pensar dues vegades. Aliè a la premsa i a l'enrenou mediàtic, Piqué va passar uns dies en una localitat costanera catalana, sense amagar-se i amb una actitud del tot esclaridora.

Una font propera al futbolista revela a Informalia que "aquesta història va molt seriosament, ell està molt enganxat a aquesta noia, i ella enamoradíssima. Però li va deixar molt clar que si seguien endavant amb això no desitjava un festeig d'amagat i envoltat de secretisme. Res d'amagar-se, al contrari".

Piqué en 'El Formiguer'
Piqué a 'El Hormiguero'

Gerard Piqué protegeix la seva xicota

Aquesta persona també revela que Gerard Piqué cuida molt d'aquesta noia. Li dona tota l'atenció que mereix i és molt generós amb ella econòmicament parlant. No li falta de res. De fet, assegura que estarien vivint una història d'amor molt similar a la de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo. El jugador del Barça l'ha tret de la seva feina l i l'estaria mantenint.

Piqué visita 'El Formiguer' : ATRESMEDIA
Piqué visita 'El Hormiguero' ATRESMEDIA

No obstant això, sembla que C.C. no és una noia ostentosa ni li agrada la fama. No té intenció de convertir-se en una Georgina Rodríguez. És una noia molt normal, senzilla i humil. Destaca el seu atractiu físic.

Gerard Piqué i C.C. comparteixen molts plans amb Riqui Puig i la seva actual parella. Les dues dones són molt amigues i es coneixen des de fa anys.