Georgina Rodríguez va passar de vendre bosses a Serrano a col·leccionar-los, aquesta era la frase de promoció del seu reeixit reality a Netflix. Efectivament, la núvia de Cristiano Ronaldo s'ha declarat amant de les firmes de disseny més exclusives i les bosses semblen ser la seva debilitat, en especial els Hermes. Per això la model compta, entre la seva extensa col·lecció, d'un disseny exclusiu de la firma francesa que costa 340 mil euros, una xifra sense precedents que només es pot permetre la núvia d'un dels futbolistes més ben pagats del món.

Només l'any 2021 Georgina Rodríguez va estrenar 13 bosses de luxe, entre les quals es troben les marques més exclusives del mercat com Gucci, Chanel i Louis Vuitton. Tanmateix l'influencera té una clara predilecció per les versions Birkin de la firma Hermés. En el seu compte d'Instagram l'hem pogut veure lluint el model 'Maragda' (90.000 euros), el 'Himàlaia' (165.000 euros), el 'Asphalte Dove' (20.000 euros) i el 'Rosa Xiclet', entre d'altres.

Entre l'aclaparadora col·lecció de carteres de la firma francesa destaca el model confeccionat amb cocodril vermell. Creat el 1984 i sota la influència de l'actriu anglesa Jane Birkin, el prototip es va confeccionar amb les necessitats d'una mare primerenca. Així, la bossa de viatge compta amb un ampli espai i diversos compartiments. Es tracta del 'Diamond Himalaya Birkin', confeccionat a mà amb pell de cocodril niloticus, compta amb detalls amb diamants i té una llista d'espera per adquirir-lo, el preu del qual assoleix els 340.000 euros. Altres de les celebritats que tenen al seu armari u d'aquests 'Diamond Himalaya Birkin' són Jennifer López, Victoria Beckham i Kim Kardashian.

La bossa d'Hermès més cara del món és elaborada amb pell de cocodril, però no qualsevol. Es tracta de la pell de l'exòtic crocodylus niloticus, el cocodril del Nil, originari del nord de l'Àfrica i un dels més grans del món, ja que pot assolir els sis metres de longitud i fins als 700 quilos de pes. A més la bossa té un diamant de 18 quirats sobre or blanc situat en el seu tancament. El nom d'Himàlaia se li va posar perquè la seva característica tonalitat cromàtica recorda les de les mítiques muntanyes tibetanes, amb un pas del gris al blanc que s'aconsegueix gràcies a una capa de tinta que se li aplica de manera completament artesanal.

Georgina Rodríguez/ Instagram

Georgina Rodríguez/ Instagram

D'altra banda, Georgina Rodríguez també és una fidel consumidora de 'Louis Vuitton'. En diverses ocasions l'hem vist lluint la firma de cap a peus. 'Chanel' és una altra de les firmes favorites de la model, així com les confeccions de 'Prada'. El seu gust per les firmes d'alta gamma representa una despesa bastant alta que per a la model pot significar un sospir. Recentment en aquest mig s'ha revelat que la núvia de l'astre de futbol portuguès obté més de 8 mil euros al mes pels productes que utilitza a les seves xarxes socials, on té gairebé 37 milions de seguidors. Sumat a això, rep uns 100 mil euros al mes per concepte de despeses i cura dels seus fills que li assigna Cristiano Ronaldo.