Georgina Rodríguez pot fer tantes temporades del seu reality com les Kardashian. Aviat tindrem l'oportunitat de gaudir del segon lliurament, en ella veurem la seva nova vida a Manchester i un dels moments més durs de la seva vida, la pèrdua d'un dels nadons que esperava. Però aquesta aventura en terres angleses ha durat més aviat poc, ni temps els ha donat la família a assentar-se. Nous canvis.

Cristiano Ronaldo i el Manchester United han anunciat la rescissió del seu contracte de mutu acord després de l'exclusiva entrevista que va concedir el futbolista a Piers Morgan, on es despatxava a gust contra el club i el seu entrenador. "És el moment adequat per buscar un nou desafiament", ha dit ell aquest dimarts.

Cristiano Ronaldo llueix abdominals : XARXES
Cristiano Ronaldo llueix abdominals : XARXES

"Després de les converses amb el Manchester United, hem acordat rescindir el nostre contracte abans de temps. Amo al Manchester United i amo als fanàtics, això mai no canviarà", ha escrit a les seves xarxes socials a tall de comiat.

Cristiano Ronaldo ja ha rebut diverses trucades

Es desconeix en aquests moments que li oferirà el futur. Ha rebut diverses trucades, però de moment només ha escoltat ofertes. Una de les més cridaneres podria ser la del Newcastle que està desitjant tenir-lo a les seves files.

Encara que n'hi ha alguns que apunten que Cristiano Ronaldo podria decantar-se per un equip del seu país, on jubilar-se, el Sporting Clube de Portugal. En absolut secretisme, el davanter lusità i l'empresària han estat vistos per Portugal buscant escola per als nens i apunten al prestigiós Saint Julian's College, ubicat entre Cascais i Lisboa, molt elitista i amb una matricula de 22.000 dòlars per alumne. Fins i tot es va revelar que l'esportista podria haver-se comprat la casa més cara de Portugal, comprada per 11 milions d'euros, però hauria invertit uns altres 10 milions d'euros per a una reforma integral.

Georgina Rodríguez família XARXES
Georgina Rodríguez família XARXES

Està situada a la paradisíaca zona de Quinta da Marinha, a mitja hora de l'aeroport de Lisboa i a deu minuts del centre de Cascais.

Una altra possibilitat és que Cristiano Ronaldo trii una lliga menys ambiciosa, però amb un sou milionari. Es parla de l'equip Al Nassr, de l'Aràbia Saudita, el propietari de la qual és Mohammed Bin Salman, hereu al tron saudita i propietari, també, del Newcastle.

En els propers dies es revelaran més dades. Molt atents a cada pas que fa la famosa parella.