Lamentablement, Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo estan passant un moment molt trist en les seves vides, a causa que un dels bessons que esperaven amb tantes ànsies va morir durant el part. A través de les seves xarxes socials, la parella va compartir un missatge en conjunt per donar la trista notícia als seus seguidors, els qui van inundar la publicació amb una infinitat de missatges de suport i ànim per a ells en aquests moments tan difícils.

"Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat. Volem agrair els doctors i infermeres per la seva cura i suport. Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privacitat en aquest dur moment. Nadó, ets el nostre àngel. Sempre t'estimarem", van escriure en la descripció de la publicació.

georgina rodríguez i cristià ronaldo
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo

Els familiars i amics més propers de la parella s'han convertit en el seu més gran suport, demostrant-los el seu amor i afecte en tot moment. Malgrat el dolor que senten com a pares, Georgina Rodríguez també té una preocupació extra amb què bregar, ja que fonts properes a la model han afirmat que ella vol evitar a totes coses que les persones més properes al seu entorn, principalment els seus fills, pateixin amb aquesta terrible notícia. L'influencera està convençuda que no vol que aquesta tragèdia perjudiqui els plans dels seus familiars o dels seus amics més propers. A més, l'informant va confessar que tant Georgina com Cristiano estan completament devastats per la pèrdua, però també estan preocupats per com això li pot afectar Cristiano Jr., Mateo, Eva i Alana Martina.

Un gest molt noble de part d'una parella que no ha pogut superar la mort del seu petit i que amb llàgrimes als ulls han demostrat tot l'amor que estableixin pel seu petit "àngel". Així mateix, Iván García, un dels amics més propers de Georgina Rodríguez ha conversat amb Sonsoles Ónega per parlar sobre l'estat emocional de la model després de perdre el seu fill. "Ha estat una setmana molt complicada com és normal. És una foto molt bonica, però també té molta tristesa. S'esperaven dos nadons i no ha pogut ser", va dir el periodista, mentre es referia a la foto familiar que va compartir la parella a les seves xarxes socials al costat dels seus cinc, incloent a la nadó nounada. Malgrat que el periodista no va voler donar més detall per respectar la privacitat de la família de Cristiano Ronaldo, ell va assegurar que el petit nadó "era una persona que ja s'estimava molt".

"Són una parella bastant forta. Georgina és molt fort. Sap que tots som aquí. Tot el seu entorn li ajudarem, ella ho sap", va concloure Iván, mentre que Sonsoles Ónega va aprofitar el moment per enviar tot el suport i la solidaritat al futbolista i a la model, afirmant que "tant de bo puguem veure-la somriure de veritat aviat". De moment, només queda esperar que el temps s'encarregui de guarir el seu dolor.