Cristiano Ronaldo és un dels millors jugadors del món. Qualsevol equip es donaria cops per aconseguir tenir-lo a les seves files. Fins i tot és el futbolista amb més seguidors en xarxes socials, per sobre de rostres com Leo Messi i Neymar, i el que més diners ingressa. Tot un èxit. Viu una vida feliç al costat de Georgina Rodríguez i està a punt de donar la benvinguda a altres bessons. Tanmateix, no és or tot el que resplendeix.

El futbolista s'implica sempre al terreny de joc, per aquesta raó no suporta perdre, és una cosa que porta molt malament. I aquestes emocions sense control li han jugat una mala passada. Dissabte passat 9 d'abril el Manchester United va jugar contra l'Everton, però aquest partit es va complicar i va provocar la ràbia de l'esportista, que de camí als vestuaris, molt enfadat, va colpejar la mà d'un nen autista de 14 anys que el gravaven amb el mòbil. La mare del menor no perdona aquest acte que considera una agressió al seu petit. El nen va perdre el seu telèfon i compta amb un blau a la mà.

Cristiano Ronaldo demana disculpes, però la mare del menor no li perdona i assegura que es troba en "xoc"

Cristiano Ronaldo va saber que no va ser encertat i va aprofitar les seves xarxes socials per demanar-ne unes disculpes públiques.

"Mai no és fàcil bregar amb les emocions en moments difícils com el que estem vivint. Tanmateix, sempre hem de ser respectuosos, pacients i donar l'exemple a tots els joves que estimen el joc bonic. M'agradaria disculpar-me pel meu exabrupte", assenyalava Cristiano, visiblement penedit d'haver pagat la seva ira amb un dels joves visitants. Molt penedit i intentant-ho arreglar, va voler convidar el nen a un partit. "M'agradaria convidar aquest seguidor a veure un partit a Old Trafford com a mostra de joc net i esportivitat". Tanmateix, tal com compta la mare del petit aquest segueix encara en xoc. Ara mateix el que menys vol és anar a un partit de futbol, està espantat. La reacció desmesurada de Cristiano Ronaldo li ha fet molta por.

brollo nen autista colpejat per Cristiano Ronaldo / XARXES

Segurament el portuguès no imaginava que aquests actes portarien dures conseqüències. Segons ha apuntat The Sun, 'Save the Children, ONG de la que Ronaldo és ambaixador ha preferit posar terra pel mig arran de l'incident i deixarà de comptar amb ell. Els principis de la fundació no van en sintonia amb els de Cristiano Ronaldo. Ells volen que els nens se sentin segurs i amb les accions del futbolista és impossible.

D'aquesta forma, l'organització i el futbolista posen fi a gairebé una dècada d'unió

nen autista