Després de diversos anys de la seva mort, George Michael segueix sorprenent el món. No conforme amb ser un dels músics més talentosos i immortals, també continua un llegat després de la seva partida. En aquesta ocasió, es va revelar que continua pagant els llums de Nadal del seu barri. Aquest és un dels fets més curiosos dels últims temps i que tenen a veure amb una celebritat. Per què aquesta iniciativa de continuar amb la tradició nadalenca? Hi ha alguna raó especial per mantenir els llums encesos cada any? Tenim les respostes!

Cap a l'any 2002, George Michael va adquirir una propietat a Highgate, Londres. Va viure la resta de la seva vida en aquest habitatge, fins al dia de la seva mort, el 25 de desembre de 2016. Es presumeix que, des del moment de la seva arribada a la comunitat, va començar a contribuir amb el festival anual que se celebra en aquest barri londinenc. Aquest esdeveniment nadalenc es duu a terme cada any i, gràcies al finançament secret de l'artista, ha pres més força i arrelament a les últimes temporades. Tanmateix, el que és realment sorprenent és que l'intèrpret de 'Careless Whisper' continua dotant els seus antics veïns de color i tradicions després de la seva mort.

Segons el que relata el diari 'Hampstead & Highgate Express', l'ornamentació és competència de dos agents immobiliaris de la localitat: Prickett & Ellis i Winkworths i Taylor Gibbs, els quals han donat a conèixer que els hereus del compositor han cobert gran part dels costos per a aquesta celebració. Les factures han arribat fins a les 16 000 lliures (18 700 euros, aproximadament). A l'esmentada publicació, el representant de Prickett & Ellis (Chris Underhill) ha comentat: "Li encantaven els llums de Nadal. Per sort, el seu patrimoni continua donant-nos suport fins i tot ara". Quina altra història de Nadal amaga aquest britànic?

La trista història de la nadala de George Michael

L'època de Nadal ens porta a escoltar cançons que no sortien en altres mesos de l'any. En general és 'All I Want For Christmas Is You' de Mariah Carey la que pren el protagonisme. No obstant això, l'any passat 'Last Christmas de Wham!' va assolir una posició elevada en les llistes musicals. A més de 36 anys del seu llançament, és quan obté un èxit tan gran. Aquest tema es va estrenar el 1984 i es va convertir en un dels més coneguts del duo que van formar George Michael i Andrew Ridgeley.

Encara que es pren com una cançó nadalenca, el cert és que el seu vincle amb ella és molt petit. De fet, la cançó relata amb nostàlgia el record d'un amor que no va anar correspost. Michael ens deixa saber com van trencar el seu cor i, en dates de desembre de l'any següent, es va retrobar amb aquesta persona. És, contra tot pronòstic, una carta de comiat i resignació. A més d'això, es presumeix que en aquells anys l'artista de 'Wham!' era realment infeliç per haver de viure una vida paral·lela i emmascarar la seva sexualitat.

Aquest gran himne sembla ser molt personal, perquè ell mateix va escriure la lletra, va produir i va tocar cada un dels instruments a l'estudi. Ridgeley va explicar que la va gravar al cap d'una hora en solitari. Quan li va mostrar el resultat, es va emocionar i va dir que havia aconseguit fer: "Alquímia musical".

El cor de George Michael va deixar de bategar el dia de Nadal, però això no significa que la seva història i llegat van acabar allà.