La mort de la reina Isabel II, la pandèmia del coronavirus i la invasió russa a Ucraïna, van ser algunes de les prediccions que va fer amb èxit Athos Salomé, un brasiler de 36 anys que per aquesta raó s'ha fet viral i ha estat qualificat com el Nostradamus modern per alguns mitjans.

Ara, quan ja té l'atenció de tots pels seus encertats presagis, Salomé va anunciar una nova profecia que es refereix directament a una de les parelles més famoses del món, la formada per Meghan Markle i el príncep Harry.

D'acord amb The Sun, el Nostradamus modern, preveu que una "bomba informativa" apareixerà en la vida del duc de Sussex el pròxim estiu. "Entre gener i març de 2023 la vida d'Harry canviarà, i entre juliol i octubre apareixerà la 'bomba', amagada davant dels fets i escàndols. En definitiva, entre gener i octubre de 2023, el mes d'abril, també dirà molt sobre algunes situacions", va assegurar.

El brasiler afirma que les seves visions van ser sobtades i assegura que Meghan aviat "es convertirà en història", explica '20 Minutos' en el seu lloc web. "Els misteris envoltaran la vida de la família reial (anglesa), especialment la d'Harry, i entre els anys 2027 i 2028 entendran un altre relat que es converteix en història. Meghan, duquessa de Sussex, també passarà a la història entre els anys 2025 i 2026", va precisar el clarivident.

Qui és el Nostradamus modern?

Athos Salomé és un parapsicòleg oriünd de l'estat de Mina Gerais, Brasil. L'home té 36 anys i, encara que poc se sap de la seva vida personal, porta un sobrenom bastant peculiar: el Nostradamus modern. Aquest sobrenom, amb el qual és popularment conegut en xarxes socials, sorgeix arran de les seves encertades predicacions sobre els esdeveniments globals que han sorgit en aquests últims anys. Segons el clarivident, la història de prediccions es remunta als seus 12 anys quan se'n va adonar que tenia una sensibilitat particular de sentir, escoltar i parlar sobre els fets sobre els quals no tenia control.

Durant una entrevista amb Daily Stars, Salomé va expressar que "la ciència ha començat a demostrar que les meves habilitats són reals. Fa uns mesos vaig fer la meva llista de prediccions i vaig passar per una anàlisi tècnica i no es va comprovar cap truc".

Prediccions més impactants de Athos Salomé

A més de la mort de la reina Isabel II i la invasió russa a Ucraïna, Athos Salomé va asseverar haver anticipat la compra de Twitter per part de l'empresari Elon Musk. De la mateixa manera, va publicar en el seu compte d'Instagram que un líder naixeria entre "22, 44 i/o 66" i que "traurà part dels que no estiguin a favor de les seves decisions!". Un altre dels seus vaticinis és que Elon reemplaçarà el treball humà amb robots.

Bioguia recull que una de les prediccions més impactants de Athos Salomé va ser la que va realitzar anys enrere, puntualment el 2012, quan va revelar que una pandèmia mundial sorprendria la humanitat l'any 2020. En aquest sentit tot va sortir com ell esperava, també 44 dies abans de la invasió russa a Ucraïna va indicar que anava a ser una cosa inevitable.