'La que se avecina' viurà una autèntica revolució, pràcticament els espectadors veuran una sèrie totalment nova. Després de les seves dotze temporades i quinze anys en emissió, els creadors de la comèdia han decidit donar-li un altre aire. José Luis Moreno va apujar el preu del lloguer de les naus on es gravava la comèdia i els germans Caballero no estaven disposats a afrontar aquesta despesa, per aquesta raó es van separar del seu oncle i van buscar un altre emplaçament. No obstant això, no podien emportar-se els decorats. La idea era gravar en un edifici real o construir-ne un de nou, i aquesta última ha estat l'opció més còmoda.

Contuberni 49
Contuberni 49

Els veïns de Mirador de Montepinar es traslladaran al centre de Madrid, en concret al fictici carrer Contuberni, 49. Però no ho faran tots. Després de dos anys sense enregistraments, molts dels intèrprets tenen altres projectes i no han pogut compaginar-los. És el cas de Víctor Palmero o Vanesa Romero. I d'altres no podran estar per malaltia, com Cristina Medina o José Luis Gil.

Sembla que després d'acabar el rodatge de la tretzena temporada encara podríem viure alguna baixa important. Els germans Caballero han tancat un acord per produir fins a tres temporades en aquest nou edifici. La sèrie s'emetrà fins a 2025.

Els actors acaben el rodatge dels nous capítols

Els actors estan acabant de gravar els vuit nous capítols que compondran aquesta temporada i s'acomiaden d'aquest viatge a les seves xarxes socials. Laura Caballero, directora de la sèrie, deia adeu, temporalment, a Jordi Sánchez, que interpreta a Antonio Recio, un dels personatges més estimats. "Ahir va acabar de gravar la nova temporada aquest senyor meravellós que no em pot agradar més. Ets una passada".

Com sempre sorgeixen rumors sobre una continuació de cara a pròximes temporades. Jordi Sánchez és l'actor que més pes porta en la ficció malgrat ser una sèrie coral. A més, la seva popularitat ha augmentat i no para de sumar projectes de cinema el seu ampli currículum. Els creadors de 'LQSA' s'ho posen sempre el més fàcil possible perquè mai no hagi de dir adeu, però aquell moment podria arribar, o almenys temporalment.