Ana Rosa Quintana continua absent recuperant-se de la seva malaltia, però avisa que aquesta temporada tornarà al seu programa. En aquests mesos la periodista ha estat molt pendent de tot el que succeeix. Per exemple, va estar al corrent de l'última polèmica de Marta Riesco que la va apartar de les càmeres temporalment. La jove confessa que la periodista és una de les persones que li ha mostrat el seu suport. De fet, aquesta temporada tornarà a estar al capdavant de l'espai.

Marta Riesco va donar una entrevista exclusiva a la revista 'Deu Minuts', on només va tenir paraules d'agraïment per a Ana Rosa Quintana. "Estic agraïda a Unicorn, m'han protegit", assevera la reportera. A més, va revelar el consell que li va donar la presentadora. "El millor consell que em va donar va ser: "Posa't el paraigua i que caigui. Ja deixarà de ploure", confessa.

Antonio David Flores amb Marta Riesco
Antonio David Flores amb Marta Riesco

La reportera viu un moment molt dolç i no pensa deixar que ningú se l'espatlli. Marta Riesco està "enamoradíssima" d'Antonio David Flores. Encara que tan sols porten uns mesos junts, la periodista ja pensa en casament, fins i tot en la maternitat.

Marta Riesco està enamorada. Vol casar-se i ser mare

Per fi tot s'ha calmat i és que Marta Riesco no va poder amb la pressió mediàtic i l'assetjament sofert per part de programes com 'Sálvame'. Va haver d'agafar la baixa mèdica i va estar en tractament psiquiàtric. "Una situació molt boja (...) Era una bogeria entrar a Telecinco quan tothom estava parlant de tu", ha declarat a Deu Minuts. Assegura que encara està amb "antidepressius". "Ho he passat molt malament, vaig al psicòleg per ansietat", ha comentat.

Marta Riesco plora MEDIASET
Marta Riesco plora MEDIASET

Antonio David Flores està sent un dels seus suports més importants en aquests moments. I és que Marta Riesco n'ha apostat tot una sola carta, la de l'amor. Ambdós viuen junts a Madrid i aprofiten de temps lliure junts. Ha trobat a l'amor de la seva vida, reconeix que amb ell es veu casada, amb nens, fins i tot envellint.

A més, en l'entrevista ha revelat un dels seus últims plans romàntics, molt 'low cost'. Van anar a sopar a un McAuto. "Acabem menjant les hamburgueses en un pàrquing". Tot un pla que certifica que està "enamoradíssima". Recordem que després del seu vet a Mediaset l'economia d'Antonio David Flores no passa pel seu millor moment.