Després de la irrupció de Rocío Carrasco als platós de Telecinco i el vet d'Antonio David Flores, Olga Moreno es va convertir en la gran damnificada. Sense voler-ho ni beure-ho, es va ficar de ple en la incansable guerra entre els pares de Rocío i David Flores, dues persones que ha cuidat durant l'última dècada i sent com els seus propis fills. De fet, encara que la dissenyadora s'ha separat de l'exguàrdia civil, ella continua mantenint contacte amb ambdós. Fins i tot David, encara està a càrrec seu.

Olga Moreno ha passat els pitjors mesos de la seva vida després de destapar-se la infidelitat del seu encara marit. Sembla que aquest estiu arriba bastant tranquil per a ella, ja que l'últim va ser una mica mogut. L'empresària viu de la seva botiga de roba a Màlaga i de les xarxes socials. Obté prou diners per cuidar-se de la seva petita Lola i David, el fill de Rocío.

Olga Moreno MEDIASET
Olga Moreno MEDIASET

Olga Moreno es fa càrrec de Lola i David mentre Antonio David viu la seva relació amb Marta Riesco

L'andalusa va descobrir la infidelitat d'Antonio David Flores a través de les revistes i en un primer moment no va poder creure-s'ho, encara que el matrimoni ja havia tingut diverses discussions per aquest tema. A diferència d'altres persones, Olga Moreno ha sabut mantenir les maneres. Es va mostrar com una dona forta, es va apartar de qualsevol escàndol i dels mitjans de comunicació. A més, ha intentat que entre ella i el seu ex regni la pau, especialment pel bé dels seus fills, i això que Antonio David Flores no s'ha portat bé. L'exguàrdia civil ja no s'amaga de ningú, a les seves xarxes socials, igual que Marta Riesco, no deixa de publicar fotografies amb la seva nova xicota molt encaramel·lat. A més, Antonio David Flores també ha aconseguit millorar la seva relació amb Rocío Flores. La influencer ha fet les paus amb Marta Riesco i ja se'ls pot veure juntes de nou, de vegades fins i tot en companyia del seu pare.

Revista Setmana Olga Moreno
Revista Semana Olga Moreno

Antonio David Flores està vivint la seva nova vida d'enamorats. Tanmateix, s'oblida dels dos fills que té a càrrec seu, Lola i David. La cura d'ambdós recau en Olga Moreno. Tanmateix, sembla que als dos pares ja els està bé així, la dissenyadora està d'acord amb aquesta situació i l'exguàrdia civil gaudeix del seu nou amor com si fos un home d'uns vint anys amb 46 anys.