El setembre de 2019 Rocío Flores va sorprendre tots amb el seu fitxatge per Mediaset. La jove perdia l'anonimat per defensar a Antonio David Flores a GH VIP 7, l'última estocada a Rocío Carrasco. Després de la seva experiència, la neta de Rocío Jurado va acceptar participar a 'Supervivientes'. I a partir d'aquell moment es va convertir a un rostre televisiu i tota una influencer. Des de la seva sortida del reality col·labora amb èxit a 'El programa d'Ana Rosa'. Rocío Flores es limita a comentar els realities de la cadena, encara que en alguna ocasió s'ha pronunciat sobre temes personals.

Però sembla que l'aventura televisiva de Rocío Flores ha arribat a la seva fi. Agustín Etienne no l'ha assessorat bé. Amb l'inici de la nova temporada, la filla d'Antonio David Flores ha renovat les seves condicions, però 'El programa d'Ana Rosa' no les ha acceptat. Després de tenses reunions, les dues parts no han arribat a un acord i Ro Flores s'ha quedat al carrer, tal com ha revelat en exclusiva Lecturas. Aquest treball era la principal font d'ingressos de la jove.

Rocío Flors MEDIASERT
Rocío Flores MEDIASERT

En tan sols dos anys la seva fama ha crescut tant com les seves xarxes socials. Gràcies a la seva exposició mediàtica va aconseguir que grans marques li truquessin per col·laborar. La seva altra font d'ingressos que podria perillar amb la seva absència en televisió i la falta d'interès. Ha col·laborat a 'El programa d'Ana Rosa', en els debats de 'Supervivientes' i a 'Ja són les vuit' juntament amb la seva tia Glòria Camila.

Rocío Flores cobrava 1.000 euros per participació

Lecturas detalla aquest dimecres que Flores acaba de ser "acomiadada" d'El programa d'Ana Rosa, que prescindeix dels seus serveis com a col·laboradora després de "no acceptar les seves noves exigències contractuals".

Després d'un any en el programa, Rocío Flores ha demanat un augment de sou, però els seus caps, entre qui es troba Ana Rosa Quintana, actualment de baixa per la seva malaltia, no ho han acceptat. Cada dia que s'asseia en el 'Club Social', la jove cobrava 1.000 euros. Ara en volia més.

Rocío Flors MEDIASET
Rocío Flores MEDIASET

I a sobre de demanar un augment de sou, segons Lecturas, el representant de Ro Flores hauria comunicat a la productora que la jove no estava disposada a parlar d'aspectes personals de la seva vida, una dada que va servir a Unicorn Content per cancel·lar el seu contracte.

Qui sí que ha tornat després de les seves vacances és Marta Riesco. El mes de maig passat la xicota d'Antonio David Flores va ser vetada per assegurar, sense proves, que havia tingut una trucada amb Rocío Carrasco. Va tornar al programa, però sense que se li veiés la seva cara.

Aquesta situació li va derivar un greu problema de salut: "Estic en tractament. Segueixo amb pastilles i continuo anant al psicòleg per tot el que vaig viure. Ara em trobo molt bé, torno al meu lloc de treball, que és el que volia, i soc feliç també en la meva vida personal".

Riesco s'ha vist avalada per Ana Rosa, qui "ha estat un exemple a seguir en absolutament tot, en la seva fortalesa i en els consells" que li ha donat.