Jennifer Aniston és una de les actrius més famoses i populars del món. La seva carrera ha abastat més de tres dècades, i ha protagonitzat alguns dels programes de televisió i pel·lícules més reeixits de tots els temps. A més del seu talent, aquesta estrella de Hollywood també és coneguda per la seva bellesa, el seu sentit de l'humor i la seva actitud relaxada.

Estiu de Jennifer Aniston envoltada d'amics

No és estrany que la protagonista d''Una esposa de mentida' sigui una de les celebritats més sol·licitades per passar les vacances. El cert és que, si ets famós, tens moltes opcions de passar les vacances amb ella.

Recentment l'actriu ha publicat en el seu compte d'Instagram una sèrie de fotos a Instagram en les quals apareix amb l'actor Jason Bateman, el presentador Jimmy Kimmel i les seves respectives dones, Molly McNearney i Amanda Anka. El director Will Speck també formava part del selecte grup immortalitzat durant un passeig amb la resta de VIPs.

Les vacances amb Jennifer Aniston
Les vacances amb Jennifer Aniston

També van ser part d'aquests dies vacacionals Clyde i Lord Chesterfield, els seus gossos: els dos acaparen bastant protagonisme en el seu 'Summertime photo dump', tal com resa el peu de foto que acompanya a la publicació, que inclou un vídeo en el qual l'exesposa de Brad Pitt es passeja per una esplèndida platja atapeïda de palmeres en biquini, amb barret i ulleres de sol.

Les imatges publicades per la famosa reflecteixen el meravellós estiu que es va divertir al costat dels seus companys d'ofici. El que no és estrany, ja que en diverses oportunitats l'actriu ha confessat que li encanta envoltar-se dels seus amics.

Fotografies de Jennifer Aniston

Les instantànies publicades en el seu compte d'Instagram mostren l'actriu sense maquillatge, radiant i envoltada d'amics. En la primera imatge, portava un vestit color crema i una bossa beix mentre posa entre Molly McNearney, de 45 anys, i Amanda Anka, de 54, ambdues amb elegants vestits negres.

Les vacances amb Jennifer Aniston
Les vacances amb Jennifer Aniston

A la segona foto, l'estrella de 'Friends' camina cap a la platja mentre agafa amb una de les seves mans un vas de plàstic i amb l'altra manté la tovallola al seu lloc, utilitzant-la com a pareo, per tapar la part de baix del biquini que porta posat.

A la tercera postal es veu l'actriu fent-li un petó a un dels seus gossos, mentre que en la quarta apareixen Jason Bateman, de 54 anys, i Jimmy Kimmel, de 55, posant amb les seves manilles i Jennifer Aniston en un gran sofà groc en una habitació amb finestres de vidre.

En una altra de les postals se la veu fent un tractament estètic amb botes de compressió en el que va semblar ser un gimnàs. Tot seguit va compartir una bonica imatge dels seus dos gossos, Clyde i Lord Chesterfield. En una altra de les fotos grupals apareix el director de cinema Will Speck, que també va ser part del grup que va viatjar al costat de Jason Bateman i Jimmy Kimmel. Préssecs i un fogó a la platja són les imatges que completen la galeria de fotos.