Julio Iglesias és ja història d'Espanya, com altres cantants de la seva talla, el Puma, artista veneçolà que va abocar un desafortunat comentari sobre el pare d'Enrique Iglesias. José Luis Rodríguez, més conegut com 'el Puma', ha concedit una entrevista a la presentadora veneçolana Kerly Ruíz per al programa 'Assegui's qui pugui' de la Cadena UniMás. L'artista ha obert el seu cor com mai i ha parlat del distanciament amb les seves filles. Liliana Rodríguez Morillo i Lilibeth Morillo. També li ha preguntat sobre el secret per portar 35 anys amb Carolina, qui també entès que feia del seu mànager.

"Això és fals. Carolina no és el meu mànager, no és la cap de la meva carrera, Carolina és la meva esposa. La meva ajuda, realment Carolina ha estat després de Déu, ella, els metges, la gent, tot es va conspirar perquè aquest miracle del qual jo estic gaudint ara succeís". L'artista va parlar sobre com el trasplantament de pulmó li va salvar la vida: "La veritat, sento un amor tan gran per dins que jo no et podria explicar el que realment sento cap a la gent, cap al públic. Em vaig tornar com més sensible, molt més sensible i totalment agraït."

el puma efe
el puma efe

'El Puma' s'enfada quan li recorden la mala relació amb les seves filles

El Puma és una gran estrella i sap que sempre estarà en el punt de mira. Per aquesta raó, sempre sortiran notícies sobre ell, algunes per crear polèmica, però reconeix que no fa cas, no vol alimentar-les. No és dels que sol llegir el que es publica d'ell. "Per què existeix la baralla? Perquè hi ha una persona que lluita i una altra que respon a l'agressió. Si la persona que agredeix, no troba una resposta negativa, contrària, es va acabar la baralla". Tampoc no li van interessar els programes del cor ni les revistes. "Fujo a l'escàndol. Hi ha dues maneres de fer aquesta carrera, amb escàndols, que cansen a la llarga o, de fet, de front, amb sinceritat i honestedat."

puma
puma

Sobre les seves filles reconeix que són dues grans artistes i està molt orgullós d'elles. No obstant això, sabia que era a punt d'arribar la pregunta més incòmoda. "Li has fallat a les teves filles, Puma?" a què va contestar: "Si et fiques per allà, tindrem un esbronc, perquè m'estàs qüestionant com a pare i no entrarem en aquest terreny. Prefereixo que passis la pàgina per continuar conversant. Digues-me quin pare no té errors, un pare que ha de treballar set dies a la setmana, veure-les potser els caps de setmana que has d'anar a cantar. Tu et converteixes en un proveïdor. El rol de la mare amb els fills és molt més important".

Reconeix que se'n va distanciar quan va començar una nova vida. "Vaig viatjar molt, em vaig casar novament i em vaig dedicar a aquest nou matrimoni. Jo havia d'atendre Gènesi que era la que era més petita de totes i bo, tenim 35 anys junts Carolina i a mi. D'això, fa 35 anys que jo vaig passar la pàgina".