Raquel del Rosario va preocupar tots els seus seguidors en explicar el que l'havia succeït aquest estiu el seu fill mentre jugava tranquil·lament. La cantant va viure aquest estiu u dels pitjors episodis de la seva vida. Va veure com d'un moment a un altre un puma sortia del no-res, i s'abalançava sobre el seu fill Mael, de cinc anys. Aquest esdeveniment podria haver-li costat la vida al petit. Per sort, l'artista va ser ràpida i va sortir ràpidament al jardí de casa seva on es trobava el seu fill. Va aconseguir colpejar l'animal amb els seus punys fins a treure-se'l de sobre.

La vocalista de 'El sueño de morfeo' va compartir aquest succés unes setmanes després de l'ensurt, quan el seu petit ja estava recuperat. A les imatges que va compartir, es va poder veure les ferides que li va ocasionar el puma amb les seves arpes. Podem veure l'esquena de Mael atapeïda d'esgarrapades. "El meu cor es va trencar per complet quan el vaig veure sortir de la cirurgia. Tota la força que aquell matí m'havia envaït es va esfumar deixant-me completament indefensa davant d'un dolor que desconeixia per complet. Em va envair la por", ha confessat la vocalista canària. Va tardar a explicar-ho perquè se sentia atemorida.

Publicació d'Instagram de Raquel del Rosario (@raqueldelrosario)

Raquel del Rosario és una amant dels animals i ho va demostrar amb una fotografia del seu fill al costat del seu inseparable pelut. Per aquesta raó, li va doldre que finalment les autoritats decidissin sacrificar l'animal. El germà d'aquest i la seva mare es van apropar al cos sense vida del petit puma. La mare va creuar la mirada amb Raquel del Rosario. "Des de la finestra vaig observar com l'altre puma, que va resultar ser el seu germà, tornava al jardí acompanyat de la seva mare. Ella es va posicionar al costat del cos sense vida del seu fill i intercanviem una mirada de dolor que mai no oblidaré. No es poden imaginar els somnis que he tingut amb ella", narra.

Mig any després, Raquel del Rosario ha tornat a compartir diverses fotografies del seu fill per ensenyar com estan ara mateix les seves ferides. Veiem marques a la barbeta i la galta. També li han quedat marques a l'esquena. "El meu cor es va trencar per complet quan el vaig veure sortir de la cirurgia. Tota la força que aquell matí m'havia envaït es va esfumar deixant-me completament indefensa davant d'un dolor que desconeixia per complet. Em va envair la por", recordava Del Rosario.

Fill de Raquel del Rosario/ Instagram

Fill de Raquel del Rosario/ Instagram

"Si algú m'hagués dit en aquell moment veient el seu estat, que tres dies després sortiria corrents de l'hospital mai ho hauria cregut. 'Mami, ja no tornaré a per la fruita perquè no s'enfadi el tigre', em va dir després de deixar-li un recipient amb aigua a la porta a tall de disculpa. Sense paraules", va afegir.