Quan es tracta de personalitats famoses, la imatge és estrictament important. És comú que actors, cantants, reialesa, etc, se sotmetin a cirurgies estètiques que després no admeten, igualment, la figura ha de ser esvelta i el greix està prohibida, especialment els actors se sotmeten a canvis inhumans de pes i figura pel seu propi treball, on potser requereixin interpretar algú molt marcat o directament anorèctic. Però fora de Hollywood, hi ha artistes la figura tan perfecta dels quals pot arribar a preocupar, pels problemes de salut que pot portar. Aquest és el cas d'Ariana Grande, que té la seva família preocupada amb els seus possibles problemes de salut.

L'esvelta figura d'Ariana Grande, potser massa

És una necessitat per a aquest tipus de treballs el lluir una figura impecable, un cos en forma i una cara perfecta, i Ariana Grande des de sempre ha gaudit d'un bon cos i faccions atractives, però últimament, si fem un balanç de les seves fotografies, es pot apreciar que amb el pas del temps, l'artista està cada vegada més prima. Això va ser notori quan va reaparèixer amb un canvi estètic, on el que més es va notar va ser el seu cos, més enllà del seu canvi estètic, i que segons reportis, persones properes a Ariana Grande estarien preocupades per l'estat de salut de la cantant de Thank U, Next.

Ariana Grande havia comentat fa temps que estava cansada de rebre crítiques dirigides al seu cos. En aquell moment va dir que gaudia de bona salut, però les ja esmentades crítiques podrien haver estat el detonador perquè Ariana Grande decidís perdre encara més pes, al punt de comprometre la seva salut. Per la seva part, la cantant es va pronunciar en el seu compte de TikTok sobre els comentaris sobre la seva primesa, i va criticar que no s'hauria de parlar amb tanta facilitat sobre els cossos d'altres persones, va dir: "Crec que hauríem de ser més gentils i menys acostumats a comentar sobre els cossos d'altres persones. Sense importar què. Si penses que estàs dient una cosa bona o bé intencionada, el que sigui, saludable, no saludable, gran, petita, això, un altre, sexi, no sexi... Simplement no deuríem".

La dieta d'Ariana Grande, insuficient

Des del mig Radar Online, es va parlar de l'actual alimentació d'Ariana Grande per assolir aquesta figura, expressant preocupació ja que aquesta dieta es basaria a menjar el mínim perquè el cos funcioni, ingerint coses com batuts, llavors, bròcoli, nous, col arrissada i tofu. D'altra banda, també van parlar una mica sobre la figura d'Ariana Grande, cosa que ella mateixa ha dit "no s'hauria de fer": "Ha arribat al punt en el qual els seus omòplats sobresurten, hi ha molt poca carn a la seva figura, i encara que l'alimentació i les cures que porta són saludables, les seves porcions podrien ser massa petites i amb molt pocs nutrients, pel que no podria ser suficient per assolir els valors nutricionals que necessita per la seva edat".