Els Pantoja de rigorosa actualitat. Fa tan sols dues setmanes Kiko Rivera va patir un ictus i va haver de ser ingressat d'urgència en la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla. Per sort, el DJ va rebre l'alta després del cap de setmana i ho va fer sense cap seqüela aparent. No obstant això, ara guarda repòs a casa. I ha estat des d'allà, a través de les seves xarxes socials, on ha parlat de la seva situació. Totalment gratis. El van acusar d'aprofitar-se de la malaltia per concedir l'enèsima exclusiva, però es van equivocar. Per primera vegada el cantant ha tancat moltes boques.

No obstant això, Kiko Rivera està molt pendent del que succeeix en la seva família, encara que a tots els membres els ha posat barreres. Amb Anabel Pantoja s'ha reconciliat, però a la seva mare i a la seva germana no pot ni veure-les, especialment a aquesta última. Isa Pantoja es va apropar immediatament a l'hospital però no la van deixar entrar. Isabel Pantoja també anava de camí, però Irene Rosales li va trucar perquè donés la volta, en assabentar-se de la seva visita el seu fill va patir un atac d'ansietat. No està preparat per veure-la després de tot el que va succeir.

'Sálvame' ha posat de nou a Isabel Pantoja en el focus mediàtic, i una vegada recuperat Kiko Rivera podria utilitzar aquesta nova polèmica per concedir una altra exclusiva. De fet, ja hauria rebut trucades de revistes i de 'La fàbrica de la tele'.

L'amiga d'Isabel Pantoja revela uns àudios que deixen en mal lloc a Isabel Pantoja

Divendres passat en el 'Deluxe' es va asseure Begoña Gutiérrez. Amiga de la cantant durant molts anys, però van trencar la relació després d'un deute de 150.000 euros. Segons Begoña, Pantoja li deu aquests diners per "incomplir" un contracte relacionat amb la gira americana de l'artista, que s'ha retardat al proper mes de març per problemes amb el visat.

Begoña ha volgut deixar clar que ella es va encarregar de planejar tota la gira abans de la pandèmia, i quan ella va decidir tornar als escenaris es va aliar amb un altre promotor deixant-la a ella en l'estocada. "Firmem un contracte i ella sap que el que dic és veritat, no la meva veritat".

Begoña Gutiérrez
Begoña Gutiérrez

L'amiga d'Isabel Pantoja ha tret a la llum uns àudios per demostrar que la seva relació amb la cançonetista és certa. "Una altra amiga diria 'mira, com aquestes a Cantora passaré el dia amb tu' però com ets dolenta i gossa, perquè ets una gossa...", se l'escolta dir a Isabel.

Begoña Gutiérrez
Begoña Gutiérrez

En un altre àudio també parla de la seva filla Isa, en l'època que va tenir problemes amb ella. "No puc més, no puc consentir el que està fent la meva filla. Jo l'estimo, encara que ella digui que no. És igual. Però jo no puc aguantar que em digui que soc una pocavergonya. Ni a mi, ni a la meva família. I si ella no es considera la meva família, jo ho sento en l'ànima. Que faci el que vulgui fer, perquè jo faré el que hagi de fer. Únicament sento que no puc veure al meu nen".

Begoña revela el que va succeir en aquella baralla entre mare i filla. Kiko Rivera també sap moltes coses i estaria valorant la possibilitat de reobrir aquest episodi per fer mal a la seva germana, una de les persones que més odia en aquests moments.