Fa escasses dues setmanes Kiko Rivera preocupava a tots després de patir un ictus i ingressar d'urgència a l'Hospital Verge de la Rosada de Sevilla. Aquests fets van succeir el divendres 21 d'octubre i en aquell temps no sabia si sortiria d'aquesta. Cada vegada més joves pateixen ictus, i en part es deu a la mala qualitat de vida d'alguns d'ells. El DJ mai no s'ha amagat i ha parlat públicament de la seva addicció a les drogues i a l'alcohol. Les festes han estat les protagonistes dels seus caps de setmana. Nits sense dormir, mala alimentació i ni una gota de suor per exercici físic.

Els metges li han cridat l'atenció i l'han obligat a canviar de vida immediatament. Sembla que per primera vegada Kiko Rivera és conscient de la gravetat de l'assumpte. El passat 29 d'octubre, ja recuperant-se a casa, coincidint amb el Dia Mundial de l'Ictus, el marit d'Irene Rosales va escriure a les seves xarxes socials que "la prevenció és vida".

Kiko Rivera
Kiko Rivera

Tots els problemes de salut de Kiko Rivera li passen factura

La primera mesura que ha pres és deixar de fumar, no obstant això, és la més complicada. Ja ho ha intentat fins i tot en dues ocasions però li ha estat impossible. Una el 2017, i una altra justament l'any passat. A partir d'ara també canviarà els seus hàbits alimentaris, que no eren gens saludables. Es posarà en mans de metges i especialistes. "Ara toca cuidar-se i pensar en mi", va escriure en xarxes després de sortir de l'hospital. Des dels vuit anys, el DJ va començar a alimentar-se del que es denomina com a "menjar porqueria".

Kiko Rivera Nepal MEDIASET
Kiko Rivera Nepal MEDIASET

Fa uns mesos Kiko Rivera va revelar que va ser diagnosticat de diabetis, una malaltia que també pateix la seva mare i el seu oncle Bernardo Pantoja. I com ja se sap des de fa anys, el DJ també pateix gota, una malaltia que li produeix malestar en les extremitats inferiors. Per ella va haver d'abandonar 'Supervivientes'.

Tampoc no s'han d'oblidar els seus problemes amb les drogues, que han perjudicat la seva salut greument. "He estat drogoaddicte com la gent sap. He pogut arribar a consumir entre quatre i cinc grams al dia", va explicar a Planeta Calleja l'any passat. A Jesús Calleja li va confessar que va arribar a gastar-se "al voltant de quatre milions d'euros sense comprar cases, sense invertir. Una ruïna".

Ara mateix la seva dona, Irene Rosales, i els seus tres fills, Francisco, fruit de la seva relació amb Jessica Bueno, i Ana i Carlota, són el seu principal suport. Kiko Rivera no vol veure la seva germana per res del món, tampoc a la seva mare, encara que per a aquesta ha deixat la porta oberta.