Norma Duval està de rigorosa actualitat amb el seu reeixit pas per 'El Desafío' i alhora també els seus exmarits, ara que ha confirmat la seva ruptura amb el seu últim xicot, Matthias Kün, amb qui va ser 13 anys. Soltera, però feliç. Encara que ara mateix està molt preocupada per un dels homes que van ocupar el seu cor en el passat. En concret per l'exjugador de bàsquet Marc Ostarcevic. Quan es va confirmar la seva relació amb la vedet va saltar a la primera pagina de tots els mitjans especialitzats en premsa del cor. Es va convertir en el nou Jesulín de Ubrique.

Marc Ostarcevid

Marc Ostarcevic / EFE

Es van conèixer a París, quan ella va arribar a la capital francesa el 1980 per ser primera vedete de l'icònic cabaret Folies Bergère, on va treballar quatre anys, fins que decideix que havia arribat el moment de deixar el treball i ser mare. "M'era igual la revista, l'espectacle, l'èxit. Em deia la maternitat", assegurava. Amb Marc va tenir tres fills i va viure anys de molt treball i molt feliços. Van estar 18 anys junts, 9 d'ells casats.

L'última vegada que va parlar de Marc va dir que no existia relació entre ells, ni bona ni dolenta. No obstant això, ha estat en contacte amb l'exjugador de bàsquet pels seus fills en comú, tanmateix ara que són més grans han perdut tot el contacte. L'esportista serà operat per fi la propera setmana després de retardar-se algunes proves. Serà operada del cor per canviar-li una vàlvula aòrtica, situada entre el ventríloc esquerre i l'aorta.

Marc Ostarcevic

Marc Ostarcevic / EFE

Marc està completament sol en l'operació més complicada

Des de fa diversos dies es troba a Sevilla sotmetent-se a diverses proves preparatòries. La seva situació és molt delicada als seus 80 anys d'edat. La intervenció tindrà lloc en el sevillà hospital Virgen del Rocio, on compten amb una de les unitats coronàries millors d'Europa.

Segons les últimes informacions, Marc està completament sol. Els fills del primer matrimoni es troben a l'estranger, mentre que amb els de Norma no té relació, només parla de tant en tant amb el mitjà. És molt probable que Norma s'hagi assabentat de la seva operació per la premsa. Desconeixem que li hagi pogut trucar per preocupar-se pel seu estat de salut.

L'operació estava programada per al 23 de març, però es va retardar una setmana perquè una de les proves no es va poder realitzar en aquell moment.