Norma Duval ens ha deixat a tots sorpresos, pensàvem que ens anàvem a trobar amb una nova Ágatha Ruiz de la Prada, però ens equivocàvem. La vedet ho està donant tot en les proves de 'El Desafío', programa d'Antena 3 en què participa. Al primer capítol va aconseguir fer un volt de 180 graus amb un cotxe en una petita superfície elevada amb risc a caure.

Però no és l'única sorpresa que ens ha donat. Norma Duval està de moda per la seva vida professional, però també per la personal. Salten les alarmes en la seva relació amb Matthias Khün. Cada vegada es veuen menys i és que les relacions a distància no funcionen. Ella viu en Segòvia i ell a Suïssa. Els separen milers de quilòmetres. La vedet ha negat sempre qualsevol tipus de mala relació entre ells per evitar posar-se en el focus mediàtic.

Norma Duval prnesa

Norma Duval

Norma Duval confirma la ruptura

Recentment, ha sortit a la llum que Norma Duval havia posat a la venda la seva casa de La Moraleja perquè és massa gran per viure ella sola. La concursant no vol problemes amb ningú i evita que hi hagi crispació amb Matthias Khün, intenten avenir-se. Assegura que és un dels homes més importants de la seva vida.

L'encara semblant fins que ells diguin el contrari porten junts quinze anys. Des d'aleshores s'han convertit en una de les parelles més consolidades del panorama nacional. Però no tot ha estat de color de rosa. El 2014 van anunciar el seu casament, però mai no va arribar a materialitzar-se. Aleshores ja pensàvem que s'havien separat, però no. Un any més tard van anunciar la seva ruptura, però no van tardar a donar-se una segona oportunitat.

Norma Duval

Norma Duval / ATRESMEDIA

Norma Duval va assistir dissabte passat la Fashion Week, concretament a la desfilada d'Ángel Schlesser. Va atendre els mitjans però va obviar parlar de la seva relació amb Matthias. No obstant això, només va tenir paraules d'agraïment per a 'El Desafío', ja que mentre rodava els lliuraments va morir la seva mare i aquest programa li va servir de teràpia. A més, es va mostrar molt il·lusionada perquè anava a convertir-se en àvia una altra vegada, del seu fill Yelko.

Aquesta setmana confirmava per fi la notícia a la revista Hola després de diversos mesos de rumors sobre un possible distanciament. "Ja no estem junts", ha assegurat la presentadora, que recentment negava aquestes especulacions i esquivava tota mena de preguntes sobre la seva vida sentimental. Aquesta és la segona vegada que trenca la seva relació amb l'empresari alemany, però en aquesta ocasió no hi haurà tercera oportunitat. Han decidit que és molt millor així. Norma Duval ha volgut portar el tema amb molta discreció i no han transcendit els motius de la ruptura.