La jove influencer Julia Janeiro, filla de María José Campanario, ara embarassada, i Jesulín de Ubrique, s'ha proposat pujar la temperatura com ningú amb una de les últimes publicacions que ha fet a les seves xarxes socials, en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 230.000 seguidors. La jove, que fa poc va abandonar el seu color ros tenyit de cabell per passar-se al seu moreno natural, ha posat les xarxes socials potes enlaire amb una espectacular fotografia en la qual no deixa res a la imaginació. Una estampa que la germanastra d'Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban, s'ha fet davant del mirall del bany de la seva casa amb el seu telèfon mòbil d'última generació. Una fotografia que la filla de Jesulín de Ubrique ha compartit a les seves histories d'Instagram, on el contingut està disponible durant 24 hores, durant la nit del dissabte 26 de març.

Julia Janeiro look / xarxes

Julia Janeiro / INSTAGRAM

Amb el cabell perfectament pentinat i recollit amb una alta cua, la cara i ulls ben maquillats, les celles perfectament definides i marcades i les ungles de les mans molt cridaneres, color vermell passió i molt llargues, que recorden a les que la cantant catalana Rosalia ha posat de moda. D'aquesta guisa apareix la jove Julia Janeiro en la fotografia que ha compartit a les seves xarxes socials. Una instantània en la qual sense res de roba i mirant fixament el mirall que té davant, s'emporta una mà a la zona del pit mentre que amb l'altra subjecta el seu telèfon mòbil per fer-se la foto. Una publicació en el seu compte d'Instagram amb la que de ben segur ha embogit els seus seguidors. Janeiro remata el seu posat en el bany amb l'emoticona d'una cara amb ulleres fosques que ensenya les dents. També adjunta la cançó Remix, de l'artista de Puerto Rico Daddy Yankee, que recentment ha anunciat que s'acomiada del món de la música. La imatge de la que estem parlant és la següent.

julia janeiro foto bano

Julia Janeiro / INSTAGRAM

Tot i que aquesta no és la primera vegada que la jove sorprèn els seus seguidors amb una fotografia en el bany de casa seva. Fa setmanes, concretament a finals de febrer, Julia Janeiro va recuperar una fotografia que s'havia fet fa temps i no va dubtar a compartir en el seu compte d'Instagram. Una imatge en la qual sent molt més jove apareix dins d'una banyera amb el cabell mullat, lluint unes arracades de perles a les orelles i el cos cobert amb escuma, per evitar que la fotografia fos censurada per ensenyar més del compte. "Baby juls" va escriure ella juntament amb la publicació. Parlem d'això.

Una fotografia que suma més de 13.000 'm'agrada' però no té cap comentari. I és que la filla de María José Campanario ha optat per bloquejar els comentaris dels seguidors a les seves xarxes socials perquè ningú li pugui dir res, ja sigui bo o dolent.