Julio Iglesias és un autèntic mite, i no només de la cançó. És tot un seductor. Un dels homes que més dones ha conquerit. Als seus 78 anys actualment viu tranquil a la seva illa privada de les Bahames al juntament amb la seva segona dona, Miranda Rinjsburger, amb la qual porta 30 anys de feliç relació.

Segons la llegenda, l'artista de fama mundial hauria estat amb més de 3.000 dones, i algunes d'elles molt conegudes. Ell mateix ha fet broma amb aquesta possibilitat assegurant que no passaria del miler, però moltes de les seves històries d'amor han ocupat les portades de les principals revistes del cor i programes de televisió.

Julio Iglesias EFE
Julio Iglesias EFE

Les dones que van conquerir el cor de Julio Iglesias

Una de les seves primeres conquestes públiques és Gwendolyne Bollore, una noia a Anglaterra i que li va inspirar la famosa cançó titulada amb el seu nom que va quedar en quart posat a Eurovisió el 1970. Però poc va tardar a dir-li adeu perquè Julio Iglesias va conèixer la que seria "la dona de la seva vida", Isabel Preysler. Van acabar casant-se l'any següent, amb ella embarassada.

El 1976 la seva relació va acabar, encara que van tenir tres fills: Chábeli, Julio José i Enrique. Curiosament, en aquells anys hem conegut que també va tenir un altre fill amb la ballarina portuguesa María Edite Santos, Javier Sánchez Santos.

Julio Iglesias Makoke
Julio Iglesias Makoke

Després de divorciar-se d'Isabel Preysler, la seva relació més duradora va ser amb la model veneçolana Virginia Sipl. Van mantenir una relació de cinc anys. També serien sonats els seus romanços amb Jehan Sadat (la filla del president egipci Anwar El Sadat), l'actriu Sydne Rome, o la costa-riquenya Giannina Facio.

Isabel Preysler EFE
Isabel Preysler EFE

També va ser un temps amb la vídua del rei del rock, Priscila Presley. A més, diverses revistes van apuntar que el més probable és que passessin per l'altar. Però això no va arribar a succeir.

El romanç va ser molt curt i no va tardar a començar una altra relació amb la model Yolanda Hadid. Però fins i tot va tenir breus romanços amb personatges com Carmen Martínez Bordiu o Makoke.