Totes les integrants del clan Kardashian-Jenner han provat sort al món empresarial en llançar les seves pròpies marques. Kim Kardashian amb 'Skims'; Kylie Jenner amb 'Kylie Cosmetics'; Kendall Jenner amb la seva marca de tequila '818'; Khloé Kardashian amb 'Good American' i Kourtney Kardashian amb Lemme, la seva línia de vitamines i suplementació. Tanmateix, ningú no esperava que la major del clan tragués a la venda un producte innovador per millorar la salut vaginal... en format gominola. Sí, has llegit bé, es diu 'Lemme Purr' i són unes gominoles especialment dissenyades per millorar la salut de la zona íntima femenina.

En la pàgina web de la marca, l'esposa de Travis Barker va indicar que va començar aquest viatge per la suplementació i la vida saludable des que va néixer el seu primer fill fa 13 anys. "Vaig provar de tot, des de suplements de gran mida, d'aquests són difícils d'empassar-se, fins a gominoles vitaminades que eren molt riques de sabor, però els ingredients de les quals no eren tan saludables com deurien. Vaig aprendre molt al camí! Em vaig adonar que això no tenia sentit i em vaig preguntar per què no hi podia haver un complement alimentari que, a més de deliciós, fos beneficiós", va explicar Kourtney.

Ara, després d'haver llançat diversos productes en format 'gummy', la més gran del clan ha anunciat que ja compta amb una gominola vitaminada per a la vagina, una cosa que podria resultar bastant nova, sobretot per a aquelles persones a qui no els ve de gust prendre una pastilla diàriament. Segons la sexòloga Esperanza Gil, les vitamines en gominola s'han convertit en "un format molt més divertit i també més desitjables (...) Hi ha 'gummies' per a tot: per dormir millor, amb vitamines per al cabell i les ungles, per aprimar-se..." i ara també per a la salut vaginal.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

L'experta ha indicat que, encara que si bé és cert que els suplements alimentaris no són un producte miraculós, "sí que poden potenciar els efectes d'altres accions que facis a favor de la teva salut, en aquest cas, de la salut sexual." Tanmateix, va advertir que aquesta nova gominola ha de ser ingerida i per a res del món no ha de ser introduïda a la cavitat vaginal, ja que "els sucres són terribles per a la microbiota vaginal. Són l'aliment preferit dels fongs i bacteris!".

Les bondats del nou producte de Lemme, la marca de Kourtney Kardashian

Ara bé, existeixen molts dubtes sobre l'eficàcia d'aquest producte i si és realment necessari per a la salut dels genitals femenins. Davant d'això, la sexòloga Esperanza Gil ha indicat el següent: "Les persones necessitem de certes vitamines i d'altres substàncies per al bon funcionament del nostre organisme, inclosa la nostra vulva i nostra vagina. A més, som un tot. El nostre sistema digestiu està connectat amb el nostre sistema sexual. Així, la salut digestiva i el que ingerim o deixem d'ingerir, afectarà a la nostra microbiota vulvo-vaginal, és a dir, als nivells de bacteris i al nostre pH". Així que, segons l'experta, "Una correcta higiene alimentària, unida a una bona hidratació, pot repercutir en una vida sexual més satisfactòria, ja que ajudarà a mantenir l'homeòstasi de la mucosa, la flexibilitat dels teixits, la irrigació sanguínia a la zona i una millor lubricació"... punt per a Kourtney Kardashian.