Aquest diumenge es va emetre l'entrevista d'Évole a Felipe González. Dijous passat, l'entrevistador català va acudir a El Intermedio per promocionar el capítol abans de la seva estrena. Ningú no presagiava que d'aquesta trobada anàvem a conèixer un dels secrets més ben guardats de la televisió. Aquesta entrevista entre ambdós ha generat importants titulars en tots els mitjans després de la confessió de l'humorista del seu pas per 'Caiga quien caiga'.

Wyoming i Évole

Wyoming i Évole / ATRESMEDIA

Wyoming es confessa sobre el seu pas per Mediaset

Després de l'entrevista, Jordi Évole improvisava una ronda de preguntes amb el seu company de cadena. En una de les preguntes s'interessava per conèixer que trobava a faltar després del seu abandonament de Mediaset. Amb el seu particular toc d'ironia Wyoming contestava: "El sorteig del Telecupó. Hi coincidia en maquillatge, t'ho juro. Amb les noies que deien 'el 5'. Amb Carmen Sevilla no m'acordo si vaig coincidir". Més enllà del seu adeu, Wyoming confessava que en una ocasió es va trobar amb Paolo Vasile.

Wyoming i Évole

Wyoming i Évole / ATRESMEDIA

"Sí, clar que el vaig conèixer. No veus que ho vaig fer milionari. Em van posar la catifa vermella, però en la direcció de la sortida". És llavors quan a Évole li sorgia una pregunta. Als polítics no els agradava gaire el programa. Sempre els estaven empipant. "Hi va haver un moment que Aznar... bé Aznar, no sé, diguem l'entorn. Que no agradava gaire el que fèieu, no?". Després d'una broma, Wyoming es va atrevir a revelar el que porta tants anys callant i farà molt parlar en les properes setmanes. "Sí, Aznar va trucar, es va cagar tothom i em van enviar a prendre per cul. Però no és l'única versió, hi ha més, però això s'estava posant excessivament calent, semblava l'estació de tren de Kíev", deia el comunicador entre rialles, sense voler parlar-ne més. Així deixa el final obert.

Wyoming va voler curta la pregunta d'Évole, però no li ho va permetre. "Em diuen que hem d'acomiadar", deixava anar el comunicador per intentar evitar la pregunta. "Hi ha censura a La Sexta", li replicava Évole