Juan del Val i Nuria Roca són la parella del moment, junts podrien protagonitzar una tira còmica d''Escenas de matrimoni'. El seu pas per 'El Hormiguero' els ha servit per rellançar les seves carreres, especialment la de l'escriptor, que romania sempre després de les càmeres. El matrimoni guarda a bon recapte la intimitat dels seus fills, tanmateix el primer ja és major d'edat i el seu rostre s'ha fet públic. Juan del Val Roca triomfa a les seves xarxes socials.

S'ha tornat viral a Tik Tok amb els seus balls. Compte amb més de 100.000 seguidors. I ha aprofitat per llançar un dard a una de les últimes notícies on ha estat protagonista. Molts usuaris van criticar una fotografia on ell apareixia. A la publicació li acusaven de ser "fill de" o "pujar al carro" en el millor moment professional dels seus pares. Li van arribar a dir "vividor" i són unes acusacions totalment falses que l'han molestat bastant.

El fill de Juan del Val i Nuria Roca, un fenomen en xarxes socials

Juan del Val Roca va fer un directe a Tik Tok per donar explicacions. "Estudio una carrera i en el meu temps lliure faig vídeos per a TikTok, però jo estic estudiant i m'estic formant", ha al·legat per deixar clar que no és cap mantingut ni vol formar part del món dels mitjans simplement perquè sigui fill de dos rostres televisius. Deixa clar que no li han regalat gens.

Juan és el més gran de tres germans (Pau i Olivia) i està estudiant segon de Publicitat i Màrqueting en una universitat madrilenya. S'ho passa molt bé a Tik Tok i pensa continuar fent divertits vídeos per moltes crítiques que rebi. Els seus vídeos compten ja amb un total de 5 milions de reproduccions.

El seu Instagram és molt més privat. Tan sols compta 5.000 seguidors, almenys el públic perquè el seu pare revela que compta amb un de privat per als amics. "No el segueixo perquè no publica res en aquest perfil. Perquè no publica res. Es va publicar que hi havia un conflicte, un enuig entre pare i fill, i em va fer molta gràcia. Ell té un perfil per als seus amics, que aquest és l'interessant, però en aquest a mi no m'accepta. Saps què passa? Que a mi Instagram no m'interessa gens. Jo poso les meves coses i fenomenal. Segueixo a Nuria perquè no em queda més remei", comentava fa poc a 'El Hormiguero' l'escriptor que li ha prestat el nom al seu fill.