Ara és possible viure en una de les mansions del polèmic magnat i expresident dels Estats Units, Donald Trump, ja que ha col·locat de lloguer la mansió "The Beachouse", ubicada a la costa de Florida a Palm Beach. Tanmateix, per poder viure als voltants de Mar-a-Llac, actual residència de Trump, les persones que estiguin interessades en llogar aquesta mansió hauran de pagar més de dos milions de dòlars a l'any.

EuropaPress trump donald
Donald Trump

Segons van informar els mitjans locals, la impressionant mansió tindrà un cost de lloguer de 203.333 dòlars al mes (193.000 euros aproximadament) per a aquells que només vulguin passar una petita temporada a la mansió del magnat. Tanmateix, l'expresident dels Estats Units va decidir vendre la propietat el passat 2021, demanant 59 milions de dòlars per ella (56,18 milions d'euros), una xifra considerablement més alta de la que ell va pagar el 2018 quan li va comprar aquesta propietat a la seva germana, la jutgessa Maryanne Trump Barry, de 85 anys. El 2018, l'empresari va comprar aquesta mansió per 18,25 milions de dòlars (17,6 milions d'euros). Des que l'empresari va comprar la propietat, ha invertit una gran quantitat de diners en renovacions, reformes i actualitzacions d'estil per poder generar un guany major en llogar-la per temporades i per obtenir més de 40 milions de dòlars de guany en cas que aconsegueixi vendre-la per 59 milions de dòlars.

Aquesta propietat es troba ubicada en una de les zones més prestigioses i exclusives de l'estat de Florida, Palm Beach. Aquest lloc és considerat com un dels favorits de les celebritats i d'alguns milionaris per a les inversions de Real Estate en Florida. Entre ells, Yoko Ono, el famós magnat acusat de xarxes de tràfic de menors Jeffrey Epstein, Estée Lauder, Venus i Serena Williams, Bill Gates i Michael Jordan.

Casa de Donald Trump
Casa de Donald Trump

La mansió, ubicada a Ocean Boulevard, va ser construïda a mitjans de la dècada dels 50, està ubicada davant el mar i compta amb 971 metres quadrats de construcció i 2.269 metres quadrats d'extensió total. Té dues plantes en les quals es distribueixen vuit habitacions i onze banys i mig. També compta amb una biblioteca, un solàrium i una terrassa amb una gran piscina, salons decorats amb marbre, cuina gurmet.

A més, es troba molt a prop del club The Mar-a. Llac Club que regenta la família Trump. De fet, el futur propietari o la persona que llogui aquesta propietat tindrà una membresia exclusiva per poder utilitzar totes les instal·lacions d'aquest club camp de golf, que inclou: una piscina, saló de bellesa, sis pistes de tennis un camp de golf, un gimnàs, un spa, restaurants d'alta cuina internacional, dues botigues de moda, banyera d'hidromassatge i vuit cabanes al costat del mar.

Aquesta mansió té un accés directe a una platja privada a què només tenen accés les persones que viuen en les propietats veïnes. Així mateix, ha transcendit que el manteniment general de la mansió estarà a càrrec del club Mar-a-Llac. Per tant, comptarà amb el servei de neteja tres vegades per setmana, servei a l'habitació, manteniment de piscina i jardineria.