Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han trencat la seva relació després de vuit anys d'aparent feliç festeig. La versió d'ambdós és totalment diferent. Segons la socialité, que va concedir una exclusiva a la seva revista amiga, va trencar amb l'escriptor per la seva "gelosia infundada". Estava farta. Cada vegada que arribava tard a casa discutien. Va ser ella que el va fer fora de la seva mansió. Tanmateix, l'entorn del peruà diu que és totalment fals. Mario no era feliç amb Isabel, i ell desitjava que tot acabés ja. Segons ell, van acabar perquè pertanyien a mons totalment diferents.

Tal com ha detallat 'Socialité', les famoses novel·les de Mario Vargas Llosa amagarien molt més. Tots els escriptors escriuen les seves novel·les basant-se en algunes experiències de la seva vida o de les persones que els envolten. En una de les seves històries, el peruà revela en un dels seus assajos que el personatge es va enamorar pensant amb "la pichula". "Va ser un enamorament de la pichula, no del cor. D'aquesta pichula que ja no em serveix per a res, tret de per fer pipí", va descriure el 2021. "Un escrit per al qual Mario Vargas Llosa, que mai no ha ocultat la seva fogositat, podria haver-se inspirat en la seva pròpia relació amb Isabel", expliquen en el programa presentat per María Patiño.

Isabel Preysler
Isabel Preysler

Els fragments decisius de la novel·la de Mario Vargas Llosa

'Socialité' creu que la novel·la 'Cinc cantonades' tracta sobre la història d'amor d'Isabel i Mario amagada en les trobades íntimes de dos personatges ficticis, Chabela i Quique. "Quique va apartar el braç que Chabela tenia sobre els seus ulls i, ara sí vençuda la seva timidesa i el seu pudor, la va besar amb fúria, mentre les seves mans li acariciaven els pits [...]. Tremolant de cap a peus, cec de desig, feliç com no ho havia estat mai abans en tota la seva vida [...]", destacava l'equip de Telecinco.

Mario Vargas Llosa congrés efe
Mario Vargas Llosa congrés efe

El programa de Telecinco selecciona més fragments. "Chabela agenollada entre les seves cames [...] va sentir de sobte que el seu sexe començava a endurir-se una altra vegada i aquest deliciós pessigolleig, símptoma segur de l'excitació [...]. Sota la seva mà, la superfície d'aquesta cuixa era ferma i suau, lleugerament humida, potser per la transpiració o alguna crema [...]".

"Sentia als dits de la mà atrapada per Chabela els borrissols d'un pubis lleugerament aixecat i el buit xop, bategant [...]. Va enfonsar la seva cara a la mata de cabells que separava amb moviments de cap [...]", finalitzava el programa de Mediaset. "Què hi ha de ficció i que de realitat?", es preguntava tot l'equip de 'Socialité'.