Als seus 59 anys Demi Moore ha pres decisions irrevocables, una d'elles té a veure amb la seva cabellera. Després de la seva inoblidable interpretació de la tinenta Jordan O'Neil a la pel·lícula La tinenta O'neil, l'any 1997, va dir que mai més no es tallaria els cabells. L'actriu té vetat a qualsevol director de cinema que es proposi fer-li tallar els cabells per interpretar cap personatge, sense importar quant li paguin.

L'actriu ha dit que vol donar un respir als seus cabells i que si li demanen de canviar la seva imatge podria utilitzar una perruca, però que mai no tornaria a rapar-se el cabell per a cap personatge. "Crec que ara que soc gran no tinc res a demostrar. Llavors, si realment necessiten que el meu cabell sigui diferent, poden donar-me una perruca", va dir l'actriu i va agregar que "tampoc no està tan clar com tornaria a créixer!".

En la seva extensa i reeixida carrera, Demi Moore s'ha fet de tot als cabells, els ha tallat, tenyit i afaitat com en aquella famosa pel·lícula dirigida per Ridley Scott, on a més d'haver-se rapat el cabell, es va sotmetre a un intens entrenament físic per lluir com tota una oficial de la marina nord-americana.

demi moore alguns
Demi Moore a Alguns homes bons

Demi Moore no és l'única que ha fet un canvi radical als seus cabells per interpretar algun personatge. Per exemple, l'any 2005 Natalie Portman va accedir a desfer-se de la seva cabellera per al seu paper a la pel·lícula "V de Vendetta". L'any 2015 Charlize Theron, qui sempre està disposada a les transformacions extremes, va lluir calba a "Mad Max: Fury Road". També Angelina Jolie va abandonar la seva clàssica i abundant cabellera llarga l'any 1998 per interpretar la model Gia Carangi a la pel·lícula 'Gia'. Així mateix, Kristen Stewart es va fer un tall radical de cabell per al rodatge d'"Underwater", pel·lícula que tot just va ser estrenada l'any 2020.

Les transformacions físiques formen part del treball actoral. Són moltes les actrius i actors que a més de canviar el seu tall de cabells, s'han aprimat o augmentat de pes per aconseguir la interpretació idònia d'algun personatge. Demi Moore ho ha fet diverses vegades, encara que mai com a la inoblidable Tinenta O'Neil. Ara, 25 anys després, l'actriu en té una d'abundant i fluixa cabellera que fins i tot prefereix que no la toquin. A la seva edat considera que representa un veritable desafiament portar el cabell fins als malucs. "Quan no estic treballant, tracto de fer-li el mínim possible. És estressant fins i tot que algú el toqui".

"Recordo haver sentit algú dir que quan les dones envelleixen, no han de tenir els cabells llargs. I alguna cosa d'això em va quedar gravada. Em va fer sentir com, bé, si pot créixer i no és poc saludable, per què no ho hauríem de tenir-lo llarg? No em sento còmoda amb les regles que no semblen tenir cap significat o justificació real", va dir Demi Moore, qui va reiterar que no està disposada a canviar la seva imatge, ni rapar-se la seva llarga cabellera per a cap pel·lícula, ni per tots els diners del món.