Fa tan sols unes setmanes, l'actriu Demi Moore va celebrar els seus 60 anys lluint realment esplèndida i en un excel·lent estat físic, mental i emocional. I és que, a més de ser realment feliç amb la seva nova parella, el xef suís Daniel Humm, l'estrella de 'Ghost: més enllà de l'amor' ha rebut l'excel·lent notícia que es convertirà en una flamant àvia de 60 anys, encara que continua aparentant la meitat de la seva edat.

Rumer Willis, la filla gran de Demi Moore i el seu exmarit, Bruce Willis, ha anunciat fa alguns dies que està embarassada del seu primer fill, fruit de la seva relació amb el músic Derek Richard Thomas. Rumer, de 34 anys, va publicar una fotografia a les seves xarxes socials en les quals es pot veure a la seva parella besant el seu incipient panxeta, una imatge molt tendra que ha embogit tots els membres de la seva família, especialment a Demi, que no va dubtar a escriure el següent a les seves xarxes socials: "Entrant a la meva era d'àvia boja, trasbalsada i bonarra", va dir l'actriu.

 

 

Davant d'aquesta icònica frase que demostra com serà Demi Moore en aquesta nova etapa de la seva vida, la seva filla Rumer li va respondre: "Et vull mama", a la qual cosa Demi li va contestar: "Soc tan feliç per tu". A més dels seus familiars, altres celebritats han expressat la seva felicitat davant d'aquesta notícia: "M'encanta! Felicitats a les dues mames!", va escriure Lucy Liu; Que feliç, feliç notícia!", va exclamar Rita Wilson, esposa de Tom Hanks; "Estic en aquesta fase per tu", li va publicar Gwyneth Paltrow; mentre que Maria Shriver li va donar la "benvinguda al club".

Lamentablement, Bruce Willis no ha pogut expressar la seva felicitat públicament, ja que ha perdut gran part de les seves habilitats per comunicar-se a causa del seu diagnòstic d'afàsia. Tanmateix, tota la família, incloent l'actual esposa de Willis i les seves dues filles menors, li han expressat a Rumer els seus millors desitjos en aquesta nova etapa de la seva vida.

Demi Moore als 60 anys: "Em sento més viva i present que mai"

Coincidint amb la celebració del seu seixantè aniversari, l'actriu va concedir una entrevista a la revista 'People' en la qual va indicar que s'estableix "més viva i present que mai" a aquesta edat, sobretot tenint en compte el gran enrenou que va causar a les xarxes socials en presentar la seva nova línia de biquinis i banyadors en col·laboració amb la firma Andie Swim. Per a aquesta campanya, la intèrpret de la 'tinenta O' Neil' va presumir la seva figura escultural davant dels seus 3,2 milions de seguidors a Instagram, demostrant que l'edat és només un número i el realment importa és la manera en què s'enfronta al pas del temps.

Amb aquesta nova sessió de fotos, la protagonista de pel·lícules com 'Una proposició indecent', 'alguns homes bons' i 'La lletra escarlata' ha apostat per continuar representant la sensualitat femenina que l'ha caracteritzat des de l'inici de la seva carrera en la dècada dels 80 "Vull canviar la idea que les dones som menys desitjables així que ens anem fent grans. No volem deixar de sentir-nos sexis", va afirmar.