Telecinco s'enfronta a la pitjor crisi de la seva història. En 30 anys és la primera vegada que perd tot un curs televisiu davant Antena 3. Ni tan sols 'Supervivientes' no ha aconseguit fer front a la resta d'ofertes de la competència. De cara a la pròxima temporada, Mediaset traurà tota la seva artilleria pesada. Ja s'ha anunciat la cancel·lació de diversos espais, com 'Viva la vida' o 'Ya son las ocho'. El grup de comunicació vol fer una neteja per canviar la imatge que els espectadors tenen d'ells.

I per descomptat, entre totes aquestes cancel·lacions sona fort el final de 'Sálvame'. És una opció que és sobre la taula des de fa diversos mesos. Durant aquest any, el format ha patit un important descens d'audiències, i ja es treballa en un nou espai de la mà de Raúl Prieto, l'enemic de Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier Vázquez : MEDIASET
Jorge Javier Vázquez MEDIASET

'Sálvame' podria desaparèixer al setembre

Jorge Javier Vázquez ha perdut força en el grup de comunicació, ja no és cap estrella. Els seus programes no anoten aquelles dades d'audiència tan espectaculars, ara passen sense pena ni glòria. El català ha gaudit durant tots aquests anys d'impunitat, tanmateix ara podria tenir les hores comptades en trobar-se en el focus de Paolo Vasile. Els espectadors s'han cansat del caràcter de Jorge Javier Vázquez. Pels passadissos de Mediaset se'l coneix com "el dictador". Molts col·laboradors de 'Sálvame' han començat a relacionar-se amb Raúl Prieto en saber que el programa podria desaparèixer de la petita pantalla.

Jorge Javier Vázquez amb la seva mare
Jorge Javier Vázquez amb la seva mare

El presentador s'amaga i mostra la seva fortalesa com a escut, però té molta por. No només li van malament les coses en televisió, també en teatre, un dels seus grans somnis. JJ ja no interessa a ningú, el públic li ha donat l'esquena i Paolo Vasile, lamentablement, ja pensa en altres presentadors substituts. El directiu italià sempre li ha tingut molt afecte, però no li queda més remei que acomiadar-lo quan acabi el seu contracte d'exclusivitat.