David Bustamante va tenir la seva època daurada. Després de sortir de l'acadèmia era un dels artistes que més discos venia, li va beneficiar molt la seva relació amb Paula Echevarría, però ara ha deixat de banda la música per centrar-se a la televisió i en l'actuació. Aquest any li hem vist a 'MasterChef', 'El Desafío' i en el musical 'Gosht'.

Si hi ha algú que va vendre més discos que ell en aquella època no és cap altre que Dani Martín, un gran amic del càntabre, encara que amb el grup 'El canto del loco'. Aquelles cançons que encara repetim fins a la sacietat i que ell mateix ha volgut recordar una vegada més amb el seu últims disc. 

Dani Martín se sincera de nou amb els seus seguidors amb un missatge molt aplaudit

Tanmateix, Dani Martín no passa per un bon moment. Fa unes setmanes va confirmar que acudeix al psiquiatre. L'artista ha compartit al llarg de tots aquests anys el seu creixement personal. Des que es va dissoldre el grup que li va donar la fama, fa dotze anys, fins ara ha madurat com a cantant. Ens mostra que la seva reeixida carrera també és atapeïda de llums i ombres.

Dani Martín no segueix l'estratègia de la majoria de cantants. Aquest no mostra a Instagram només publicacions professionals i publicitat, sinó que amb una simple selfie compta com se sent en aquell moment. Les seves reflexions i confessions són aplaudides pels seus seguidors. El madrileny ha obert la porta a mostrar-se com és un artista, més enllà de l'èxit i el glamur.

A la seva última sincera publicació, el cantant ha confessat que ha agafat "5 quilos menjant patates fregides i donant-me el permís de gaudir en aquesta estona de vacances: dues talles de pantalons he pujat. No he estat atent a les xarxes socials, no em ve de gust fer-me fotos ni treure una cançó nova".

"Cal crear contingut; cal estar atent a les xarxes; cal treure singles tota l'estona que, si no, la gent s'oblida. Has de fer-te fotos noves, cal fer moltes entrevistes per promocionar-se, cal fer molts duets als discos. Ha que tenir molts seguidors, cal fer una campanya de màrqueting, cal mostrar felicitat, cal ser perfecte físicament, cal somriure sempre, cal estar en l'ona que es porti, cal sonar actual. Has d'ensenyar el teu dia a dia, cal tenir una parella i ensenyar-li al món la felicitat que comparteixes i, tot seguit, no tornar a parlar en tot el sopar perquè cal estar amb el telèfon. Que esgotador", començava el seu escrit.

Dani Martín confessa que de vegades també està trist i no li importa posar-se a plorar. Tampoc no dir-ho, no és un tabú. És humà com qualsevol altre, malgrat ser conegut a tot el país. Unes paraules que novament han estat molt aplaudides i un missatge que ja acumula gairebé 100.000 likes.