David Bustamante va despuntar després del seu pas per l'acadèmia més famosa de la televisió. Tanmateix, en els últims anys la seva carrera com a cantant s'ha desinflat, no obstant això, ha sabut mantenir-se en la cresta de l'ona gràcies a la televisió. Hi ha altres cantants de la seva època que són molt més famosos, com Melendi. Encara que en el cas d'aquest també s'ha fet molt conegut per les seves polèmiques. Encara recordes el seu escàndol en un avió?

Portava anys en silenci, però hi ha tornat. Casat fa dos anys amb la ballarina Julia Nakamatsu i pare de quatre fills. Fa uns dies va ser vist en un conegut hotel de Barcelona en una situació molt compromesa. Segons els testimonis, estava acompanyat per dues atractives dones i va desaparèixer amb elles durant unes hores: "Va sortir feta pols".

Va sortir de l'hotel molt perjudicat i va haver de cancel·lar una entrevista

Sembla que Melendi i el seu equip van organitzar una festa improvisada a l'esmentat establiment i se'ls va escapar de les mans, tal com va explicar 'Socialité' el cap de setmana passat. L'artista va saltar a la fama embolicat en polèmiques relacionades amb l'alcohol i les drogues i l'incident que us recordàvem de l'avió. "Ens emborratxem al mateix aeroport. Discutim perquè ens van requisar unes ampolles d'alcohol. Jo estava en una època rebel de la meva vida i a mi no em diu borratxo ni el meu pare", va comptar anys després. "L'incident de l'avió és el punt d'inflexió perquè jo comencés a canviar la meva vida".

Melendi ATRESMEDIA

Melendi / ATRESMEDIA

Realment va canviar per l'arribada del seu primer fill. "Les substàncies em desposseïen de tot l'humà que m'havien donat els meus pares. Soc millor persona des que soc pare. Jo soc addicte. Hi ha consumidors socials, jo no soc així. No puc provar-ho, soc un malalt crònic".

Melendi ha format una família amb diverses dones. La seva primera filla, Carlota, va ser fruit de la seva relació amb Miriam Martínez de la Vega, amb la que va ser cinc anys; Marc, amb La Dama; i Lola i abril, nascudes del seu matrimoni amb Julia Nakamatsu, l'actriu argentina amb qui es va casar el 2009.

Els clients de l'hotel van enviar les seves queixes a la recepció i els van cridar l'atenció. Se sentien crits, cops i la música estava molt alta. Segons aquest testimoni, Melendi va deixar la nevera de l'habitació en la qual s'allotjava completament buida: "Va sortir d'allà molt perjudicat". Pel que sembla, la nit del cantant en aquest hotel de quatre estrelles va ser una autèntica bogeria: "La gent no podia dormir, estaven tots al·lucinant".

L'endemà, Melendi tenia programada una entrevista amb un mitjà, però va haver de cancel·lar-la per motius obvis. "No estaria en condicions d'assistir enlloc, s'ho va passar massa bé la nit anterior".