Julio Iglesias ha estat amb moltíssimes dones i en el dia d'avui qualssevol podríem ser fills del cantant. La conquesta més sorprenent ha estat Makoke. La col·laboradora va acabar confessant la relació que va airejar Kiko Matamoros. Tanmateix, aquesta es va cansar d'ell i el va deixar tornant-li el Cartier que li va regalar. "La relació no va arribar a l'any, van ser com nou mesos", va comentar. En aquell temps, Makoke tenia només 19 anys. Confessa que el va deixar perquè s'avorria. "Al principi sí, però estava allà, a Miami, sola, m'avorria. Era com una presó d'or. Al març vaig venir a Espanya però ja no vaig tornar. Li vaig dir: 'Me'n vaig a Màlaga a passar la Setmana Santa', i no vaig tornar. Li ho vaig dir per telèfon". Ha passat de viure com una reina a ser a la ruïna.

El mes passat Makoke negociava la seva participació a 'Supervivientes'. Tanmateix, Kiko Matamoros la va vetar en el reality, ja que ell també estava tancant el seu acord. Una de les clàusules del col·laborador és que no fitxessin la mare de la seva filla Anita. Fins i tot estava disposada a rebaixar-se el seu sou. Un dur cop del seu exmarit en el seu pitjor moment econòmic. A Makoke li venia molt bé tancar l'acord amb la productora.

Julio Iglesias Makoke

Julio Iglesias i Makoke

Les increïbles despeses de Makoke

Molt sincera, després de les seves fotografies a Dubai, Makoke ha explicat tota la veritat. No passa per un bon moment econòmic. El seu treball com a col·laboradora a 'Viva la vida' no és suficient per cobrir les despeses del seu elevat tren de vida. En el programa d'Emma García no cobren més de 200 euros per dia, és a dir que només ingressa uns 800 euros a la setmana, per això Carmen Borrego i Terelu van tornar 'Sálvame'. Segons Lecturas, Makoke té unes despeses mensuals de 6.000 euros.

Makoke és una addicta a la roba de marca, viu en una luxosa casa i gairebé totes les setmanes fa alguna escapada amb el seu nou xicot. La influencer es gasta els diners com a res. Igual que entra, surt. Tanmateix, la targeta de crèdit té un límit. Sembla que els comptes de la col·laboradora estan sota zero.

Segons Matamoros, la mare de la seva filla Ana ha d'atendre el pagament de 4.900 euros al mes per la hipoteca de la casa en la qual resideix juntament amb Javier Tudela, Marina Romero i el fill de la parella. Aquesta es troba ubicada en l'exclusiva urbanització de La Finca, on tots els seus propietaris, encara que siguin cases independents, paguen 1.000 euros per comunitat.

Makoke en biquini en dubai / xarxes

Makoke / XARXES

A aquesta xifra de 6.000 euros cal sumar-li les despeses del dia a dia, com per exemple la compra, la llum, l'aigua o el telèfon i internet. Podríem plantar-nos perfectament en els 7.000 euros al mes. Lecturas també ha publicat en exclusiva que Makoke ha demanat diners deixats a alguns amics per poder arribar a fi de mes i de moment no els ha tornat.

Com ja hem comentat, els únics ingressos de Makoke provenen del programa de Telecinco on ingressa sol uns 800 euros. A això caldria sumar-li alguna publicitat en xarxes socials, que com podem veure en el seu perfil són més aviat escasses. A poques marques els interessa l'ex de Kiko Matamoros.

El seu salt a 'Supervivientes' era una gran oportunitat laboral per tenir de nou popularitat. Però Kiko Matamoros ha deixat que s'arruïni.