OT va ser una autèntica revolució l'any 2001. Després de veure diverses persones tancades en una casa durant tres mesos, a TVE se li va ocórrer tancar a altres tants joves, però en aquesta ocasió en una acadèmia on aprendrien a cantar, el seu somni més gran. Es tracta d'OT, un format de Gestmusic on van sortir artistes com David Bustamante, David Bisbal o Chenoa, entre d'altres. I és que les primeres edicions van ser les més conegudes. Després del gran fracàs del talent xou a Telecinco, va tornar La 1 totalment renovat. Allà vam conèixer cantants com Amaia, Aitana, Ana Guerra, Alfred o Lola Índigo.

Precisament, Lola Índigo va ser la primera expulsada i la que més èxit ha tingut en aquests últims anys sobre els escenaris. No només estrena aquest cap de setmana la seva nova gira, sinó que a més també estrena el seu primer documental, on ens obre el seu cor. Dimarts passat va visitar 'El Hormiguero' per parlar d'ambdós projectes. "Vaig patir anorèxia, vaig deixar de menjar per complet". Emocionada, ha relatat el seu calvari: "Em matava de gana, ho pesava tot".

Lola Índigo ATRESMEDIA
Lola Índigo ATRESMEDIA

Lola Índigo va patir anorèxia

'La Nena' és el títol de la seva sèrie documental que es podrà gaudir aquest divendres 13 de maig a Amazon Prime Video. "Abans d'anar-me'n a la Xina jo havia estat donant les meves classes i altres però no m'atrevia perquè els càstings als quals havia vingut més d'una vegada m'havien tirat pel meu físic. Sentia que no m'anaven a agafar i no anava a sortir treball. A la Xina em van dir que si volia continuar treballant has d'estar prima com un escuradents i jo m'ho vaig creure", ha narrat.

Lola Índigo ANTENA 3
Lola Índigo ANTENA 3

Una vegada a Los Angeles, van començar els seus problemes: "Jo vaig deixar de menjar i vaig tenir anorèxia. Jo em vaig adonar que estava malalta quan pesava cada cosa i em matava de gana. Estava feble i no controlava tant el meu moviment. Em marejava molt", ha comptat. "Els meus pares es van començar a preocupar perquè se'm veien a les fotos com un canvi físic molt fort. Jo soc una tia gran i a mi se'm notava un munt. Els meus pares em van dir que vingués. Amb molt afecte i passant un temps a casa després d'això vaig entendre que havia d'estimar-me una miqueta més".

Lola Índigo va voler enviar un missatge a aquelles noies que passen pel mateix trastorn d'alimentació o per un altre. "Cal estar sempre en alerta perquè la persona que alguna vegada ha patit això ha d'estar alerta tota la vida". Ara, la seva vida és diferent: "Res, com el que vull, m'encanta el pa amb alvocat i oli, ni conte calories ni res".