'Pekín Express' està de tornada. El reality show de viatges torna a la petita pantalla en una setena edició que suposarà una nova etapa per al programa. I en ell no estarà Cristina Pedroche com a presentadora. El programa ha prescindit d'ella.

'Pekín Express' és un concurs en el qual 10 parelles han de recórrer 10.000 km amb 1 euro al dia a la butxaca i l'autoestop com a únic mitjà de transport, amb l'objectiu de guanyar 100.000 euros. Va començar les seves emissions el 2008. I fins a 2011 es va emetre a Cuatro. El 2015 va passar a Antena3 i finalment va saltar LaSexta el 2016.

Un espai la primera edició del qual va ser presentada per Paula Vázquez. Raquel Sánchez Silva li va agafar el relleu en la segona i la tercera. Mentre que la quarta va ser presentada per Jesús Vázquez.

Torna 'Pekin Express', però sense Cristina Pedroche

La cinquena i la sisena van caure en mans de Cristina Pedroche, en un dels pocs espais en els quals la vallecana ha triomfat com a presentadora. Pedroche ha estat presentadora de programes com el talent xou 'Tú sí que sí', el programa d'investigació 'Dentro de...' o el reality show 'Love Island'. Però cap d'ells no ha tingut massa èxit entre l'audiència. Al contrari. Encara que l'últim continua tenint noves temporades, no surt dels canals secundaris d'Atresmedia. Mentre que els dos primers van ser un fracàs total. De fet, la madrilenya ha quedat per a les Campanades o les seves col·laboracions en 'Zapeando', però poc més. Fins i tot va deixar de presentar la seva secció a 'El Hormiguero', on va estar menys d'una temporada fent aparicions setmanals.

Cristina Pedroche en 'Fent Zàping' : XARXES
Cristina Pedroche en 'Fent Zàping' : XARXES

Resultats molt diferents als que va aconseguir amb 'Pekín Express'. El format del programa va permetre a Cristina aconseguir bones dades d'audiència. Tanmateix, s'ha prescindit d'ella per a la setena edició que començarà a gravar-se en les properes setmanes.

La seva estrena està prevista per a la tardor de 2023

Tal com hem sabut aquesta setmana, 'Pekín Express' està de tornada i torna a Televisió Espanyola. Els rodatges s'iniciaran en el primer trimestre de 2023. I s'espera que sigui una de les estrenes estrella de la temporada de tardor a la cadena pública.

En aquesta ocasió els concursants hauran de completar una ruta entre Mèxic i Guatemala, amb la qual cosa la barrera de l'idioma que tants moments destacats va donar en les anteriors edicions ja no serà present. A canvi, els organitzadors proposaran més proves i missions de l'habitual per mantenir la tensió i la competitivitat. I com dèiem, Pedroche ja no estarà com a presentadora en aquesta nova etapa.

De moment es desconeix qui conduirà l'espai, però el que sí que és segur és que la vallecana es quedarà amb les seves col·laboracions a Atresmedia i no tindrà cabuda en aquesta setena edició del concurs de viatges.