Cristina Pedroche sedueix de nou els seus seguidors a les seves xarxes socials. La presentadora escalfa motors per a les Campanades. Com ha pogut confirmar El Televisero, la col·laboradora i el popular xef, Alberto Chicote acomiadaran l'any en Antena 3 després d'anotar rècord històric i superar totes les cadenes. El vestit de Cristina Pedroche serà de nou el màxim reclam, i és que sap com vendre un producte. La dona de David Muñoz es ven ella mateixa. La seva màxima és que parlin bé o malament, però que parlin. En moltes ocasions ha de bregar amb comentaris negatius, alguns que freguen l'insult i les faltes de respecte, no obstant això ella fa cas omís a aquests 'haters'.

La vallecana està nerviosa perquè aquest any té la idea al seu cap, però els està costant dissenyar el vestit i quedar amb Josie, que s'encarrega de tot. L'estilista es troba a Barcelona gravant la nova edició de 'TCMS' on participa com a concursant. Abans de gravar les promocions i no tenir ni un sol segon de respir, Cristina Pedroche també ha posat terra pel mig per recarregar piles.

El cap de setmana passat la presentadora era especialment feliç perquè se n'anava a el seu destí favorit. Aquest estiu comprovem que aquest era Mèxic, i així ha estat. Cristina Pedroche ha volat de nou al costat de David Muñoz a Mèxic. En veritat, mentre ella descansa, el xef treballa. Aquest viatge estava programat a la seva agenda des d'aquest estiu i el motiu no és cap altre que els compromisos professionals del cuiner.

Cristina Pedroche desafia les xarxes socials com Déu la va portar al món

David Muñoz i Cristina Pedroche han triat un dels hotels més exclusius. I a causa de les altes temperatures, la presentadora ha aprofitat per donar-se un bany a la increïble piscina. La jove es va enfundar el seu biquini de color groc fluorescent. I no s'ha fet només una fotografia, sinó algunes.

Cristina Pedroche ha ensenyat les seves impressionants corbes fruit d'exercici físic diari i una alimentació sana i equilibrada. En els comentaris la majoria dels seus seguidors destaquen que és espectacular, i amb un bonic bronzejat envejable en aquesta època de l'any. Sens dubte, el color triat per al biquini ho ressalta encara més. Però en aquesta ocasió ens fixarem en la seva última fotografia amb què ha tornat a desafiar la censura de les xarxes socials.

Molt atrevida, Cristina Pedroche publicava recentment una imatge a la piscina on apareixia sense res de roba, com Déu la va portar al món. Com era d'esperar la imatge no ha tardat en fer-se viral en escassos minuts. El dit, la col·laboradora televisiva sap com cridar l'atenció i aconseguir ser notícia, aquí estem escrivint sobre ella.