David Bustamante va passar de la construcció al món artístic gràcies al seu pas per OT. Era conegut com el més sensible de l'edició. Per qualsevol reconeixement o per l'abandonament dels seus companys es posava a plorar com una magdalena. El seu talent i la gran legió de fans li va fer créixer com l'escuma. Tanmateix, en aquesta última dècada els seus treballs al món de la música han estat més aviat escassos, encara que ha sabut mantenir-se. No obstant això, el càntabre ha sabut colar-se en televisió, un mitjà on es mou com un peix a l'aigua. Ara està centrat en el musical 'Ghost', on és el protagonista.

Rosa López

Rosa López / ATRESMEDIA

A altres companys no els ha anat tan bé, com és el cas de la seva amiga Rosa López. L'andalusa va quedar primera en l'edició, tanmateix, com sempre, això no t'assegura una reeixida carrera. Aquestes dues últimes dècades per a la cantant han estat un absolut fracàs. No ha aguantat ni al món discogràfic ni a la televisió. Precisament, s'ha deixat veure per aquesta última per comptar en primera persona la seva situació actual. Ho ha fet de la mà de Jordi Évole i ha rebut el suport de companys com David Bustamante, a qui guarda una gran estima.

Rosa López reconeix que pateix una important crisi econòmica. Paga les factures de la llum gràcies al suport dels seus fans. Li encantaria poder tornar al gran 'boom' que un dia va ser. El seu somni seria sonar de nou en les principals emissores de ràdio. "Aquest és el millor exemple que les coses es guanyen. El dia que soni a qualsevol ràdio serà quan ho he aconseguit. Seria una satisfacció per a mi, per als meus seguidors, per a la meva família, per al meu pare," va comentar. Perquè la cantant granadina, que en l'actualitat cobra "entre 9.000 i 14.000 euros per actuació", va deixar de sonar a la ràdio el 2004.

Rosa López : LA SISENA

Rosa López / ATRESMEDIA

Les mentides de Rosa López per entrar en el concurs

La vida de Rosa López sempre ha estat marcada per la humilitat i la senzillesa. "El meu pare era un 'buscavides'. Les nostres vacances les passàvem entre formigoneres, sorra, blocs i maons arreglant cases. El meu pare les comprava, l'arreglàvem entre tots i després la venia", ha relatat la cantant. I és que la granadina va mentir sobre els seus orígens. No vivia al poble d'Armilla com es va dir, sinó en el polígon d'Almanjáyar, a la ciutat de Granada. Es van mudar abans de començar el concurs per por que patís exclusió.

"No soc de poble. Soc d'una barriada de Granada. Soc poligonera", va sorprendre Évole. Però no van ser les úniques mentides. "Vaig mentir una mica per entrar en OT: vaig dir que tocava el piano, que sabia anglès i que vivia a Armilla". I així va aconseguir el seu somni. Des del primer dia Rosa es va convertir en la favorita del públic, però ja no queda res d'això.