Claudia Schiffer és una model que, sens dubte, va marcar una època. El seu rostre i figura eren coneguts a tot el món als anys 90, i la seva presència a les passarel·les i campanyes publicitàries era esperada amb gran expectació. A més, la seva capacitat per convertir-se en una icona d'estil i moda la van convertir en una influencera molt abans que el terme fos popularitzat per les xarxes socials.

La carrera de Claudia Schiffer no es va limitar a la moda, ja que també es va endinsar al món del cinema i la televisió. La seva aparició en pel·lícules com "Love Actually" o "Zoolander" demostren la seva capacitat per adaptar-se a diferents camps de l'espectacle. Una Claudia Schiffer a qui sembla que no li passin els anys.

claudia schiffer portada
Claudia Schiffer

Als seus 17 anys, Claudia Schiffer ja era una estrella de la moda

Nascuda a Rheinberg, Alemanya, el 1970, Schiffer va ser descoberta per un agent de models en una discoteca a Düsseldorf. Llavors només tenia 17 anys. Però en poc temps es va convertir en una de les models més cotitzades del món.

Un dels moments clau en la carrera de Schiffer va ser el 1989. Aquell any va ser elegida per protagonitzar la campanya publicitària de Guess Jeans. La seva bellesa i sensualitat en les fotografies de la campanya van fer que es convertís en una icona de la moda i la cultura popular. A partir de llavors, la seva carrera es va enlairar i va començar l'allau de propostes per part de grans marques com Chanel, Versace, Dolce & Gabbana o Valentino. I també per ser portada de les principals revistes de moda i estil de vida.

claudia schiffer portada vogue 1994
Claudia Schiffer portada vogue 1994

Però no tot es limita a la passarel·la o a les fotos de portada. A més de la seva carrera com a model, Schiffer també es va endinsar al món del cinema i la televisió. Va aparèixer en pel·lícules com 'Love Actually', 'Zoolander' o 'Kingsman: The Golden Circle'. I també en programes de televisió com 'Germany's Next Top-Model'. El seu carisma i simpatia la van convertir en una figura popular i volguda pel públic.

Una sèrie de feines que, com no, han estat assaonats amb diversos reconeixements. Entre els quals destaquen el premi Bambi de la moda i l'Ordre del Mèrit de la República Federal d'Alemanya.

Igual als seus 52 anys que quan va començar al món de la moda

Una Claudia Schiffer que ha sabut adaptar-se als nous temps, tal com demostra la seva activitat a les xarxes socials. A Instagram acumula 1,8 milions de seguidors que gaudeixen de les seves publicacions, en les quals combina algunes instantànies del passat i del present. Tanmateix, no són fàcils de diferenciar. I és que la model manté un físic espectacular malgrat els anys passats.

Així ho demostra la foto que va pujar al seu mur el mes de gener passat, en la qual sembla que el pas del temps no sigui un problema per a l'alemanya. Pot ser que algunes visites al cirurgià plàstic hagin ajudat, però és innegable que segueix igual d'espectacular als seus 52 anys que en els 90.