L'actor Christian Bale, guanyador d'un premi Oscar, té una filla que podria seguir els seus passos en la indústria de l'entreteniment. La jove, anomenada Emmeline Luka Bale, té 18 anys i ja ha demostrat el seu potencial com a model.

La jove és filla de l'intèrpret britànic i de l'exmodel i actriu nord-americana Sibi Blazic. Recordem que la parella es va conèixer a través de Sigourney Weaver quan ella treballava com a assistent de l'actriu, que va ser l'encarregada de presentar-los.

Per a l'any 2000 la parella va contreure núpcies a Las Vegas i del seu matrimoni van néixer els seus dos fills: Emmeline Luka Bale, que va arribar al món el 2005, i Joseph, el 2015.

Emmeline Luka Bale
Emmeline Luka Bale

El cert és que aquest 2023 la noia ha arribat a la majoria d'edat i amb això la seva mostra de passió pel món de l'entreteniment i el seu destapi cap a la resta del món, ja que durant la seva infantesa els seus pares havien lluitat al màxim per protegir la seva intimitat, tal com recull Sensacine en el seu lloc web.

Pel que hem vist per part de la jove sembla que als seus 18 anys vol centrar la seva carrera professional en un ofici molt públic, el de ser model, i el seu debut ha estat amb magnificència i de la mà de Dolce & Gabbana.

Emmeline Luka Bale té un rostre angelical i una figura esvelta, que la converteixen en una candidata perfecta per al món de la moda. La jove també és molt popular a les xarxes socials, on té més de cinc mil seguidors. Sovint comparteix fotos de la seva vida quotidiana i del seu treball com a model.

Filla de Christian Bale i Dolce & Gabbana

Luka Bale aquest 2023 s'ha posat al servei dels dissenyadors per participar en l'última desfilada de Dolce & Gabbana a la pintoresca ciutat de Puglia. La filla de la parella d'actors manté un perfil baix, i obert, a Instagram que permet saber una miqueta més de la seva vida, però com a bona integrant de la Generació Z, gairebé tot el seu contingut l'aboca en stories on mostra la seva joventut a doll, una cabellera rossa i una estètica enganxada a la moda gairebé sense voler-lo, és a dir, els ingredients perfectes per a la recepta de l'èxit, així com a ressenya l'esmentat mitjà.

Emmeline Luka Bale
Emmeline Luka Bale

No és la primera vegada que Emmeline Luka Bale desfila per a la firma de Domenico i Stefano. Ja ho havia fet l'any passat i l'anterior, començant una fructífera relació amb la casa italiana que bé podria catapultar la seva incipient carrera com a model. Fins ara, tanmateix, el perfil de la jove és desconegut per al gran públic. Una discreció probablement heretada dels seus pares, amb qui és possible trobar comptades fotografies a les seves xarxes socials.

Durant una entrevista el seu pare Christian Bale "estic molt orgullós de la meva família i podria ser un d'aquests pares que parlen sense parar sobre la seva filla, però no és el tipus d'actor que vull ser. No vull que la gent estigui al corrent d'aquestes coses". Tant és així que en el seu discurs d'acceptació del Globus d'Or per El vici del poder es va referir als seus fills com a "banana i burrito", prioritzant aquests afectuosos sobrenoms per davant dels seus noms.