Chenoa és notícia aquests dies pel seu imminent casament amb l'uròleg Miguel Sánchez Encinas. Un enllaç que, al marge de l'implícit, també està generant controvèrsia per tot el que l'envolta.

D'una banda, tal com va explicar la periodista Pilar Vidal, l'exconcursant de la primera edició d'Operació Triomf hauria fet firmar un contracte de confidencialitat els assistents al casament. El motiu respondria que no vol que es filtri res ja que tindria el casament venut en exclusiva a una coneguda revista de paper cuixé.

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas GTRES
Chenoa i Miguel Sánchez Encinas GTRES

Chenoa passa dels seus excompanys d'OT

Mentrestant, Chenoa ha estat mostrant una actitud bastant esquerpa quan des de diferents mitjans li han preguntat sobre l'assumpte. No deixar anar ni una paraula i ho justifica assenyalant que se sent atabalada amb tanta pregunta sobre la seva vida privada.

Una actitud que, segons apunta el diari ABC, també està tenint amb molts dels seus excompanys de l'Acadèmia d'OT 1. Excompanys de viatge en el talent xou que es va emetre en TVE no han rebut ni un trist missatge per justificar el motiu pel qual ha passat d'ells un dia tan assenyalat com el del seu casament.

En aquest sentit, el mitjà recorda que, malgrat haver tingut molta relació amb ells fins a la pandèmia, Chenoa no ha despenjat el telèfon per comunicar-s'hidarrerament. A més, tampoc no els hauria convidat a un dinar, tal com al principi s'havia parlat.

Chenoa, temi de conversa en els Whatsapp dels seus excompanys

Amb tot, assegura la publicació que els seus excompanys estan molt decebuts amb Chenoa. Aquests no mostren estar molestos en públic, però en privat seria una altra cosa diferent. "Estan que treuen foc pels queixals", apunta el diari. I assegura que les converses que tenen en Whatsapp alguns d'aquests excompanys de Chenoa són "armes de destrucció massiva".

Es pot dir que el mitjà exclou de l'equació Gisela i Natalia. Però assegura que algunes de les seves fonts opinen que l'actitud de Chenoa respon a generar polèmica i tenir alguna cosa per explicar en aquesta exclusiva que hauria venut a una revista.