El mes d'agost passat vam poder colar-nos en la vida de Tamara Falcó gràcies al seu primer reality per a Netflix, 'La Marquesa'. En aquests primers capítols l'espectador l'acompanyava en el procés de transformació de 'El Racó', la finca que ha heretat del seu pare, Carlos Falcó, i la creació d'un menú molt especial. En l'últim minut tot acabava amb unes paraules d'Íñigo Onieva, el gran protagonista del reality, i un regal que no vam poder descobrir.

Aviat es va parlar d'una segona temporada del reality i es va dir sobre la possible trama. Segons diverses teories, Íñigo Onieva li hauria regalat a Tamara Falcó l'anell de compromís. Li va demanar la mà davant d'Isabel Preysler i la resta dels seus familiars. Aquest argument cobrava cada dia més força i més des que es filtrés aquesta possibilitat per part de persones properes a la marquesa de Griñón.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Efectivament, aquest mateix dijous Tamara Falcó ha confirmat el que era un secret de vegades. Íñigo Onieva ha demanat matrimoni a la filla d'Isabel Preysler. La jove ha compartit la notícia a través de les seves xarxes socials on compta amb milers de seguidors. Ho ha fet amb una romàntica publicació on ensenya en primer pla el seu anell de compromís mentre es besa amb la seva parella.

Tamara Falcó Iñigo Onieva XARXES
Tamara Falcó Iñigo Onieva XARXES

Les declaracions de Tamara Falcó

"Abans de conèixer-te em sentia completa i acontenta però va ser creuar-nos i que la meva vida fes un gir a millor, totalment inesperat. Quina bogeria! però com diria una sàvia dona: és una bogeria d'Amor... i com també diu San Pablo, a la seva carta als Corintis: al final, en la vida l'únic que importa és l'Amor", començava a escriure en aquest romàntic text.

"Gràcies, per proposar-me de ser la teva companya per tota la vida. Em sento la dona més afortunada del planeta i el sí que et vaig donar t'ho repeteixo i te'l deixo per escrit perquè no se t'oblidi mai", ha acabat.

Amb aquesta declaració s'acaben els rumors d'infidelitat en la parella. Íñigo Onieva i Tamara Falcó formen una de les parelles més estables del panorama nacional. De moment no s'han revelat detalls sobre la data i el lloc de l'esperat esdeveniment. Segurament s'emportarà tot en el més absolut secret perquè serà una exclusiva del reality de Netflix.