Tamara Falcó viu un dels seus millors moments professionals i personals. La marquesa de Griñón ha deixat enrere la seva fama de pija estirada a l'ombra d'Isabel Preysler per convertir-se en un personatge en si mateix. Des que va participar a 'MasterChef Celebrity 4' i es va alçar amb la victòria, l'empresària ha sumat un projecte rere un altre. Aquest estiu ha colat milions d'espectadors en el seu dia a dia.

La celebrity ha aprofitat aquesta oportunitat per mostrar al pública la seva bona relació amb Íñigo Onieva, d'aquesta forma ha trencat amb tota mena de rumors d'infidelitat. Estan més units que mai i molt enamorats. Sens dubte, el gran protagonista del seu reality és el seu xicot. No obstant això, el cap de setmana passat 'Socialité' va intentar desprestigiar la imatge del jove vinculant-lo al seu ex. Van fer públiques unes fotografies on es veia l'empresari a bord d'un iot en companyia de Lucía Guerrero.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Tamara Falcó ja negocia la segona temporada del seu reality per a Netflix seguint els passos de Georgina Rodríguez. I és que la filla d'Isabel Preysler va deixar els espectadors amb ganes de més amb la seva última escena. Durant els sis capítols, Falcó va preparar un menú d'estrella Michelin per inaugurar la reforma del Palau El Rincón, heretat del seu pare. Sense esperar-ho, Iñigo Onieva tenia una sorpresa per a ella, però ens quedem sense veure-ho. Podria ser una manta per a la moto o un anell de compromís.

El casament de Tamara Falcó, en la segona temporada del seu reality

Tal com ha pogut saber recentment ABC, Iñigo Onieva li hauria demanat matrimoni a Tamara Falcó. Una escena de la qual haurien estat testimonis ambdues famílies, fins i tot les càmeres, però aquesta escena no veurà la llum fins a una segona temporada, que tindria com a argument principal la preparació de l'enllaç matrimonial.

Tamara Falcó Iñigo Onieva XARXES
Tamara Falcó Iñigo Onieva XARXES

La parella no ha volgut fer públics els seus plans de casament per al juliol de 2023. ABC ha parlat amb els protagonistes i amb alguns membres de la família, però tots guarden absolut silenci. Ni confirmen ni desmenteixen.

Aquest estiu el futur matrimoni ha gaudit d'unes vacances per separat. No obstant això, en acabar les seves escapades es van retrobar a Sotogrande per gaudir de la gastronomia.

La propera setmana, en concret el 13 de setembre, la parella celebrarà el seu segon aniversari. Els dos es van conèixer en un aniversari d'una amiga en comú i es van enamorar tot just veure's. Confessa que li havia resat a San Antonio amb les seves amigues per demanar-li xicot, "però jo vaig demanar que m'arribés el de veritat. No ha estat una coincidència que arribés Íñigo, havia de ser". Reconeix que no era el perfil desitjat i que són molt diferents, però és una joia.