Fa alguns mesos, Georgina Rodríguez es va traçar com a objectiu arribar-li al cor de les persones a través d'una sèrie en format de documental, on mostraria el seu costat més humà. Va ser Netflix qui va dur a terme la proposta de la dona de Cristiano Ronaldo i després d'uns quants mesos de filmació 'Soy Georgina' va ser estrenada a la famosa plataforma. Tanmateix, la model i empresària no va aconseguir causar la impressió desitjada en els seus fans, ja que algunes de les situacions presentades en la sèrie la mostraven com una persona altiva i un tant superficial, al contrari, al que ella volia mostrar.

En el reality, la model mostrava situacions "quotidianes" com quina marca de llençols de dissenyador elegir o com acceptar que les cases de moda et regalin tot el que triïs en una botiga. A més, molts van criticar l'absència de la família de Ronaldo, a la qual cosa ella va respondre en una entrevista per a "The Sun": "És el meu reality i elles no estan (Dolors i les germanes de Cristiano) perquè no es van donar les circumstàncies perquè estiguin", aconseguint que els seus fans pensessin que aquesta va ser una actitud molt ingrata de la seva part.

Tanmateix, cal tenir en consideració que qualsevol que tingui en el seu poder aquesta enorme fortuna tindria la possibilitat de prodigar en nimietats com llençols, bosses i fins i tot als tovallons que rebutjarà després de sopar. Un exemple d'això és l'últim look que ha triat Gio per assistir a una escapada romàntica amb l'astre del futbol. Segons ha transcendit, el valor de l'outfit complet de la model supera els 300.000 euros.

Per viatjar còmodament al seu avió privat, Georgina Rodríguez va optar per un look molt bàsic, però amb molt estil al combinar un vestit de punt amb unes sabatilles esportives i la bossa més cara del món. Per a aquest look, la model va triar un vestit de tall|cort midi, acanalat, amb cut outs i escot en forma de llàgrima en color blanc trencat de la firma Cayet, valorat en 289 euros. Per complementar el look, Gio va triar unes sabatilles esportives de la marca Nike en color blanc amb detalls en groc neó. Fins aquí tot molt normal, Tanmateix, el toc d'extra luxe l'aporta la bossa que va elegir la model, ja que va optar per una bossa Birkin Himalaya de la firma Hermès confeccionat a pell de cocodril i considerat la bossa més cara de la història, ja que està valorat en més de 300.000 euros i només es pot aconseguir a través d'una exclusiva llista d'espera en boutique, però en el cas de Gio els diners ni els contactes al món de la moda són un problema.

El preu d'aquesta bossa va ser revelat per la col·laboradora de 'La Sexta', Tatiana Arús, que va detallar peça per peça el valor de cada una de les peces triades per Gio per estar 'còmoda' durant el seu vol. Aquest look es pot comparar amb aquella vegada que Jennifer López també va utilitzar un Birkin de Hermès per anar al gimnàs.