Des que Georgina Rodríguez va començar la relació amb el futbolista del Manchester United Cristiano Ronaldo, Ivana Rodríguez, germana de Georgina, va començar a tornar-se molt popular a les xarxes socials a causa del seu vincle amb l'astre del futbol. Encara que el seu compte encara no té les dimensions del de la seva germana, el cert és que Ivana Rodríguez intenta compartir molts aspectes de la seva vida amb els seus 560.000 seguidors.

El passat mes de desembre del 2021, la Ivana va donar a llum el seu primer fill i encara que va estar molt atenta a les recomanacions dels metges, tan aviat li van indicar que ja estava recuperada, va començar a fer exercici per recuperar la figura i va iniciar un pla d'alimentació i d'esport anomenat "Operació Poder". Encara que això és normal en la majoria de les dones, per la Ivana suposa un repte més gran, ja que els últims tres anys ha experimentat canvis dràstics de pes, ja que és molt fluctuant, i va arribar a pesar 100 quilos. A les xarxes socials, la cunyada de Cristiano Ronaldo va assegurar que sempre ha estat "una mica io-io" amb relació al seu pes.

Ivana Rodríguez
Ivana Rodríguez

Malgrat que es va convertir ràpidament en una persona coneguda, la germana de Georgina Rodríguez va voler fer èmfasi en el fet que les xarxes socials no mostren la realitat de les persones. Per aquesta raó, va voler mostrar als seguidors tots els canvis físics pels quals ha passat els últims tres anys, i ha sorprès tothom amb la seva evolució física. En una publicació en el seu compte d'Instagram, afirma el següent: "Normalment, publiquem a Instagram la nostra versió més bonica, prima, musculosa, fashion, viatgera, POSTUREIG DE DEBÒ, vaja. Perquè a ningú no li agrada sortir malament. En mala forma física, sense arreglar, o fent una cosa tan quotidiana com netejar la casa. Això no mola, no és guai. D'aquí la confusió que ha generat el meu post anterior. Ara estic en un procés de recuperació de la meva forma física. Sé que no m'he d'obsessionar, que el meu cos ha creat una vida, que tot millorarà. Però realment no estic d'acord que tornaré al meu cos anterior sense un esforç extra", va indicar.

Ivana Rodríguez va voler visibilitzar la seva situació, mostrant-se totalment al natural i explicant que l'augment de pes després del seu embaràs no se "solucionarà solet", ja que ella està conscient que encara té "molta feina al davant". A més, va explicar que, sumat a l'augment natural a causa de l'embaràs, ella havia patit prèviament una lesió que li va impedir fer exercici durant algun temps. "Quan em vaig quedar embarassada venia d'una lesió, una fractura de còccix. Que vaig estar sense poder moure'm ni asseure'm un parell de mesos (...) O sigui que he anat sumant circumstàncies que em van portar a pesar 100 kg. I aquest va ser el meu límit. No cal estar embarassada per pesar això o perquè et faci mal el cos quan et mous, perquè t'inflamis. Hi ha molta gent que no és mare i s'engreixa. No tots els quilos són els del nadó. L'esforç que estic fent és gran. Però necessari i val la pena. He de prioritzar la meva salut".