Telecinco està en hores baixes. La cadena principal de Mediaset no passa pel seu millor moment. Aquest mes de març serà el cinquè mes en el que perdi la batalla contra Antena 3, el seu rival directe, i amb una distància encara major. A excepció de la sèrie protagonitzada per José Coronado, cap projecte no ha funcionat al grup en aquest trimestre. 'Secret story' ha estat el reality menys vist de la història de la cadena i els seus principals programes no passen pel seu millor moment. 'Sálvame' és un dels que més ha notat la caiguda d'audiència.

La primera mesura va ser retirar l'última hora del programa i deixar-lo en quatre hores, com en els seus inicis. Al seu lloc s'ha programat una altra edició de l'espai de Sonsoles Ónega, sense èxit. Poc després també es va decidir canviar la primera hora. 'Lemon&tea' només està presentat per María Patiño i Terelu Campos. Els col·laboradors de 'Sálvame' han perdut dues hores de treball i per tant cobren un sou més petit.

Belén Esteban cobra més protagonisme en 'Sálvame' amb secció pròpia

I ara, segons ha pogut conèixer en exclusiva Yotele, en podrien perdre una més. 'Sálvame' donarà una oportunitat a la seva estrella, Belén Esteban. El seu rostre més mediàtic s'encarregarà de presentar una espècie de 'El Diari de Patrícia', aquell reeixit programa que es va emetre amb èxit a Antena 3, la que ells anomenen la cadena trista.

Es dirà 'Lo de Belén' i s'estrenarà dilluns vinent 28 de març possiblement de 19 hores a 20 hores. Belén Esteban entrevistarà diverses persones amb diferents problemes i situacions i explicaran les anècdotes més curioses. La de Paracuellos ja ha gravat la primera publicitat en un mercat i ha dit: "Estic desitjant d'escoltar-vos, estic desitjant escoltar-te. Voleu explicar-me la vostra història? Vols explicar-me la teva? Doncs t'espero a 'Sálvame'. En 'Lo de Belén'".

allò de belén

Lo de Belén / MEDIASET

Belén Esteban va confirmar la notícia als mitjans de comunicació abans de l'emissió del primer anunci, però no va voler donar més detalls. "No puc explicar res, però estic molt nerviosa i il·lusionada. Serà una sorpresa".

"Crec que La Fábrica de la Tele i 'Sálvame' sempre m'han proposat coses que he fet perquè he volgut, però és veritat que amb això estic molt contenta", explicava una Belén molt emocionat per aquesta nova aventura televisiva: "Estic desitjant que comenci perquè tothom ho vegi".

Belén Esteban espera estar a l'altura. "Espero fer-ho bé i que agradi a la gent". "Em sorprendré fins i tot jo mateixa", comentava davant dels micròfons dels periodistes, que intentaven fer-li confessar més dades sense èxit: "Hi haurà moments de plorar i altres de riure, però no diré de què anirà". Amb aquest programa s'intentarà aixecar l'audiència del format.