Belén Esteban va tornar a 'Sálvame' a començaments de setembre després de romandre quatre mesos de baixa per la seva lesió. La de Paracuellos va tenir una forta caiguda al plató de 'Sálvame' mentre superava una prova de 'Supervivientes'. Es va fracturar tíbia i peroné, i va haver de ser intervinguda d'urgència pel personal mèdic.

Durant aquests mesos els directius de Telecinco s'han adonat que el programa anota les mateixes dades d'audiència amb ella que sense ella, així que és un rostre totalment prescindible. Diego Arrabal va revelar al seu canal de YouTube que la de Paracuellos va rebre un avís de la cúpula. "Belén Esteban, més que sumar, no direm que resta, però que és igual. Diguem que, en ocasions, és millor que no estigui", ha assegurat.

Belén Esteban MEDIASET
Belén Esteban MEDIASET

"Li han donat un ultimàtum. Ella té molt ganxo quan parla dels seus temes, quan no té filtre i diu el primer que li passa pel cap. Però fa temps que no parla de la seva vida privada, de la seva filla, de Jesulín... Li han dit que s'ha de mullar, que ha de parlar de tots els assumptes. La cúpula ho té clar: 'o et mulles, o et quedes sense lloc'", ha assegurat el paparazzi.

Belén Esteban parla alt i clar

De moment, Belén Esteban continua molt comesa, encara que intenta crear conflictes amb algun tema. L'últim amb Olga Moreno. Aquesta setmana es va relacionar l'empresària amb el seu representant, Agustín Etienne. L'argentí va treballar durant uns anys amb la de Paracuellos i aquesta va confirmar el festeig entre ambdós. Han estat dues amigues de l'ex d'Antonio David Flores els qui se n'haurien anat de la llengua.

Belén Esteban
Belén Esteban

Segons fonts properes a 'Sálvame', Olga Moreno diu que Belén Esteban s'ha inventat aquesta informació i que no és certa. "Jo a Olga li tinc afecte. No em molesta. Si ella ho pensa, pitjor per a ella, llavors em coneix molt poc; i més poc em coneix Agustín que ha estat al meu costat 20 anys".

"Si ella va dient això serà perquè se l'ha dit Agustín, dic jo... a ella li han hagut d'informar molt malament", assegurava dolguda Belén Esteban, que aprofitava per carregar contra el que va ser el seu representant: "La vida de vegades és molt injusta. Quan va passar allò de Toño, Agustín es quedava al carrer i jo li vaig dir que es vingués a treballar amb mi...".